Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Glad igen efter en narcissist - Susanne Møberg - Bog

Bag om Glad igen efter en narcissist

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse, som kan sammenlignes med andre. Der er mange flere følelser i spil. Den går dybere ind under huden og længere ind i sjælen, og det tager længere tid at komme over. Har man oplevet det, ved man, hvordan forholdet påvirker én dybt ind i sjælen, og hvor vanskeligt det er at komme helt fri af forholdet og finde sig selv igen. Med denne bog får du hjælp og opmuntring. Du får viden om, hvad det er, du er udsat for, og hvorfor det er så svært. Du får enkle og konkrete redskaber til, hvordan du kan finde din egen vej til at komme helt fri af forholdet, blive glad igen og finde tilbage til kærligheden – til dig selv og med tiden til en ny partner. Bogens forfatter, Susanne Møberg, er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter, som har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien. Har tidligere været ansat på Psykiatrisk Børnehospital og arbejdet inden for voksenpsykiatrien i Aarhus. Siden 1993 har Susanne udelukkende arbejdet i sin egen virksomhed. Forfatteren har mange samtaler i sær kvinder med, der lever eller har levet i et usundt forhold med en narcissistisk mand. Læs mere på www.moeberg.dk Andre udgivelser: Derfor forelsker du dig i en narcissist, 2021. Kun som lydbog. Glad igen efter en narcissist, 2019. Forelsket i en narcisist? 2017. Særligt sensitive – Voksne, 2014. Særligt sensitive – Børn, 2014. Redskaber for særligt sensitive mennesker, 2012. Mod til selvværd – for særligt sensitive mennesker, 2011. Mindfulness for særligt sensitive mennesker, 2010. Er du også særligt sensitiv? 2009. Mal dig glad, 2008. Kun som e-bog. Glad & Tilfreds med coaching, 2006 - kun som e-bog. Kærlighed & Selvværd, 2004 - p-bog og e-bog. Intuition & Handlekraft, 2002 - kun som e-bog. Mal med intuition, 1999. Udsolgt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788799686391
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 110
 • Udgivet:
 • 30. Oktober 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 155x200x10 mm.
 • Vægt:
 • 230 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. Juli 2024

Beskrivelse af Glad igen efter en narcissist

En skilsmisse fra en narcissist er ikke en almindelig skilsmisse, som kan sammenlignes med andre. Der er mange flere følelser i spil. Den går dybere ind under huden og længere ind i sjælen, og det tager længere tid at komme over. Har man oplevet det, ved man, hvordan forholdet påvirker én dybt ind i sjælen, og hvor vanskeligt det er at komme helt fri af forholdet og finde sig selv igen. Med denne bog får du hjælp og opmuntring. Du får viden om, hvad det er, du er udsat for, og hvorfor det er så svært. Du får enkle og konkrete redskaber til, hvordan du kan finde din egen vej til at komme helt fri af forholdet, blive glad igen og finde tilbage til kærligheden – til dig selv og med tiden til en ny partner.

Bogens forfatter, Susanne Møberg, er en erfaren coach, foredragsholder og forfatter, som har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologien. Har tidligere været ansat på Psykiatrisk Børnehospital og arbejdet inden for voksenpsykiatrien i Aarhus. Siden 1993 har Susanne udelukkende arbejdet i sin egen virksomhed.

Forfatteren har mange samtaler i sær kvinder med, der lever eller har levet i et usundt forhold med en narcissistisk mand.

Læs mere på www.moeberg.dk

Andre udgivelser:
Derfor forelsker du dig i en narcissist, 2021. Kun som lydbog.
Glad igen efter en narcissist, 2019.
Forelsket i en narcisist? 2017.
Særligt sensitive – Voksne, 2014.
Særligt sensitive – Børn, 2014.
Redskaber for særligt sensitive mennesker, 2012.
Mod til selvværd – for særligt sensitive mennesker, 2011.
Mindfulness for særligt sensitive mennesker, 2010.
Er du også særligt sensitiv? 2009.
Mal dig glad, 2008. Kun som e-bog.
Glad & Tilfreds med coaching, 2006 - kun som e-bog.
Kærlighed & Selvværd, 2004 - p-bog og e-bog.
Intuition & Handlekraft, 2002 - kun som e-bog.
Mal med intuition, 1999. Udsolgt.

Brugerbedømmelser af Glad igen efter en narcissist

 • Bettina L. 25. April 2020

  En bog som satte ord på mit liv. En bog som forklarede mit liv med en narcissist. Ord og forklaringer, som jeg selv havde svært ved at finde.
  Tak for hjælp til selvindsigt.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.