Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater af Rebecca Leth-Nissen Johansen

Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater - E-bog

Bag om Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater

En god og fyldig salat er for de fleste lig med god energi og øget velvære. For folk, der lider af irritabel tarm og derfor lever på Low FODMAP-diæten, er der flere ting at tage hensyn til. Det kan derfor være en udfordring at sammensætte sunde og varierede salater. Bogen her giver dig al den inspiration, du har brug for. Denne bog er forgængeren Salatfabrikken omsat til Low FODMAP-diæten. Bogens lækre og indbydende salater er sammensat ud fra principperne bag diæten og er baseret på den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den. Herudover er salaterne sammensat på samme vis og ud fra samme grundtanker som Salatfabrikkens øvrige salater, så de sikrer både visuel fryd, god smag, dejlig konsistens og et næringsindhold, der bringer din sundhed i top. Bogen indeholder henved 40 dejlige og inspirerende salatopskrifter opdelt efter kalorieindhold. Om forfatter Rebecca Leth-Nissen Johansen Autoriseret klinisk diætist og autodidakt salatopskrift-udvikler. Rebecca har, siden hun var ganske lille, haft interesse i at gøre hverdagen lidt sundere og en passion for at kreere velsmagende og smukke salater, der sprudler af sundhed. Salatfabrikken kan følges på Facebook og Instagram. Siden opstart i januar 2016 er Facebook-sidens antal af følgere vokset flot, og siden har således i dag 12.500 følgere (April 2017). E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793867727
  • Udgivet:
  • 9. Oktober 2019
  • 93,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 18%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 81,95 kr.
  • 18,00 kr. (18%)

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater
En god og fyldig salat er for de fleste lig med god energi og øget velvære. For folk, der lider af irritabel tarm og derfor lever på Low FODMAP-diæten, er der flere ting at tage hensyn til. Det kan derfor være en udfordring at sammensætte sunde og varierede salater. Bogen her giver dig al den inspiration, du har brug for.

Denne bog er forgængeren Salatfabrikken omsat til Low FODMAP-diæten. Bogens lækre og indbydende salater er sammensat ud fra principperne bag diæten og er baseret på den seneste viden om, hvilke fødevarer der kan indgå i den.

Herudover er salaterne sammensat på samme vis og ud fra samme grundtanker som Salatfabrikkens øvrige salater, så de sikrer både visuel fryd, god smag, dejlig konsistens og et næringsindhold, der bringer din sundhed i top.

Bogen indeholder henved 40 dejlige og inspirerende salatopskrifter opdelt efter kalorieindhold.

Om forfatter
Rebecca Leth-Nissen Johansen
Autoriseret klinisk diætist og autodidakt salatopskrift-udvikler. Rebecca har, siden hun var ganske lille, haft interesse i at gøre hverdagen lidt sundere og en passion for at kreere velsmagende og smukke salater, der sprudler af sundhed. Salatfabrikken kan følges på Facebook og Instagram. Siden opstart i januar 2016 er Facebook-sidens antal af følgere vokset flot, og siden har således i dag 12.500 følgere (April 2017).

E-bogen er lavet i fixed format
Brugerbedømmelser af Glade tarme med Low FODMAP Diet-salater


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.