Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Godt i gang med Chromebook af Daniel Riegels

Godt i gang med Chromebook - E-bog

Bag om Godt i gang med Chromebook

Kom flyvende fra start med din Chromebook! Har du netop købt din første Chromebook? Så er dette hæfte lige noget for dig. Chromebook er en helt ny form for computer, som er udviklet af Google, og adskiller sig fra konkurrenterne ved, at næsten alle dens funktioner afvikles via internettet. I dette hæfte lærer du alt fra hvordan du finder rundt i brugerfladen i det nye styresystem, til hvordan du kan få glæde af de mere avancerede muligheder, din Chromebooks mange web-apps byder på. Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige apps og funktioner. Hæftet er skrevet som Visuel Guide. Det vil sige, at det er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig guide på hver side. Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du bruger en specifik funktion på din Chromebook, kan hæftet derfor også bruges som et overskuelig opslagsværk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788778535979
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2014
  • 94,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31% som medlem
  • 81,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Daniel Riegels
Vis alle titler
Beskrivelse af Godt i gang med Chromebook
Kom flyvende fra start med din Chromebook!

Har du netop købt din første Chromebook? Så er dette hæfte lige noget for dig.

Chromebook er en helt ny form for computer, som er udviklet af Google, og adskiller sig fra konkurrenterne ved, at næsten alle dens funktioner afvikles via internettet.

I dette hæfte lærer du alt fra hvordan du finder rundt i brugerfladen i det nye styresystem, til hvordan du kan få glæde af de mere avancerede muligheder, din Chromebooks mange web-apps byder på.

Undervejs vil du finde masser af nyttige tips, der kan gøre livet lidt lettere i det daglige arbejde med de forskellige apps og funktioner.

Hæftet er skrevet som Visuel Guide. Det vil sige, at det er opbygget som en kogebog, med én enkelt letforståelig guide på hver side. Bliver du pludselig i tvivl om, hvordan du bruger en specifik funktion på din Chromebook, kan hæftet derfor også bruges som et overskuelig opslagsværk.
Brugerbedømmelser af Godt i gang med Chromebook


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Godt i gang med Chromebook findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.