Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gravkammeret, MP3 - Tess Gerritsen - Lydbog

Bag om Gravkammeret, MP3

#7 i Rizzoli og Isles-serien Da en perfekt konserveret mumie bliver fundet i den støvede kælder under Crispin Museum i Boston, vækker det begejstring, både på det skrantende museum, der pludselig har en publikumsattraktion i sin samling, og i offentligheden, der døber det sjældne fund Madam X. En CT-scanning bliver udført under stor bevågenhed, men det står hurtigt klart, at noget ikke er, som det skal være. Det mumificerede lig viser tegn på nylige skader, og Madam X er ikke længere en sag for oldtidseksperter, men en sag for retsmediciner Maura Isles. For Maura og drabsefterforsker Jane Rizzoli fra Boston Politi er de tekniske beviser ikke til at tage fejl af – der er tale om et nutidigt mordoffer. Og da de uhyggelige levn af endnu en kvinde bliver fundet i et skjult kammer i museets kælder, står det isnende klart, at en galning er på fri fod – og driver gæk med dem. Arkæologen Josephine Pulcillo er, ligesom de øvrige medarbejdere på Crispin Museum, rystet over fundene, men kun hun ved, at morderens kryptiske beskeder rummer en viden, der er særligt rettet mod hende: detaljer om en mørk hemmelighed, hun troede var begravet for evigt. Maura må nu støve sin viden om gamle dødsritualer af for at afsløre en morders forskruede slutspil. Og da Josephine bliver bortført, har Maura og Jane forsvindende lidt tid til at opspore Arkæologi-morderen, inden han føjer endnu et uhyggeligt eksemplar til sin makabre samling. "Det kringlede plot holder læserne hen i det uvisse." Publishers Weekly "Gravkammeret er en fantastisk spændingsroman med et utal af uventede drejninger ... en dygtigt spundet krimihistorie." Toronto Globe and Mail "Kriminallitteratur, når den er bedst. Nervepirrende og umulig at lægge fra sig." Harlan Coben "At Tess Gerritsen kan trække på sin viden fra sine uddannelser er med til at gøre hendes historier mere troværdige - og på den måde bestemt ikke mindre barske og uhyggelige." Bech's Books "Endnu en nervepirrende og velfortalt krimi med et gennemført og veldrejet plot af Tess Gerritsen." Litteratursiden "For læsere af de 'hårdkogte' krimier. Endnu en gang har Gerritsen skrevet en bestialsk og spændende pageturner..." DanskBiblioteksCenter "Ikke to af Gerritsens bøger er ens. Der er altid nye vinkler og nye spændende karakterer med i dem ..." bogblogger.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788742602256
  • Format:
  • CD
  • Udgivet:
  • 7. Februar 2019
  • 2-4 hverdage.
  • 19. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Gravkammeret, MP3

#7 i Rizzoli og Isles-serien

Da en perfekt konserveret mumie bliver fundet i den støvede kælder under Crispin Museum i Boston, vækker det begejstring, både på det skrantende museum, der pludselig har en publikumsattraktion i sin samling, og i offentligheden, der døber det sjældne fund Madam X. En CT-scanning bliver udført under stor bevågenhed, men det står hurtigt klart, at noget ikke er, som det skal være. Det mumificerede lig viser tegn på nylige skader, og Madam X er ikke længere en sag for oldtidseksperter, men en sag for retsmediciner Maura Isles.

For Maura og drabsefterforsker Jane Rizzoli fra Boston Politi er de tekniske beviser ikke til at tage fejl af – der er tale om et nutidigt mordoffer. Og da de uhyggelige levn af endnu en kvinde bliver fundet i et skjult kammer i museets kælder, står det isnende klart, at en galning er på fri fod – og driver gæk med dem.
Arkæologen Josephine Pulcillo er, ligesom de øvrige medarbejdere på Crispin Museum, rystet over fundene, men kun hun ved, at morderens kryptiske beskeder rummer en viden, der er særligt rettet mod hende: detaljer om en mørk hemmelighed, hun troede var begravet for evigt.
Maura må nu støve sin viden om gamle dødsritualer af for at afsløre en morders forskruede slutspil. Og da Josephine bliver bortført, har Maura og Jane forsvindende lidt tid til at opspore Arkæologi-morderen, inden han føjer endnu et uhyggeligt eksemplar til sin makabre samling.

"Det kringlede plot holder læserne hen i det uvisse."
Publishers Weekly

"Gravkammeret er en fantastisk spændingsroman med et utal af uventede drejninger ... en dygtigt spundet krimihistorie."
Toronto Globe and Mail

"Kriminallitteratur, når den er bedst. Nervepirrende og umulig at lægge fra sig."
Harlan Coben

"At Tess Gerritsen kan trække på sin viden fra sine uddannelser er med til at gøre hendes historier mere troværdige - og på den måde bestemt ikke mindre barske og uhyggelige."
Bech's Books

"Endnu en nervepirrende og velfortalt krimi med et gennemført og veldrejet plot af Tess Gerritsen."
Litteratursiden

"For læsere af de 'hårdkogte' krimier. Endnu en gang har Gerritsen skrevet en bestialsk og spændende pageturner..."
DanskBiblioteksCenter

"Ikke to af Gerritsens bøger er ens. Der er altid nye vinkler og nye spændende karakterer med i dem ..."
bogblogger.dk

Brugerbedømmelser af Gravkammeret, MP3Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.