Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gurli Gris - Gustav puslespilskuffert - Puslespil

Bag om Gurli Gris - Gustav puslespilskuffert

Her får I en sjov lille dekorativ kuffert, med Gustav Gris i drage kostume. Inde i kufferten finder I en hyggeligt puslespil med store brikker. Der er mange fordele ved at lægge puslespil: udvikling af barnets øje-hånd koordinationStyrker grov- og finmotorikken Farvegenkendelse og figur forståelseStyrker hukommelsenTræner problemløsning og tålmodighedenHjælper med udvikling af sociale færdigheder, afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Indeholder 12 puslespilsbrikker Velegnet til børn fra alderen 3+ år

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976090182
  • Udgivet:
  • 4. April 2021
  • 2-4 hverdage.
  • 23. August 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Gurli Gris - Gustav puslespilskuffert

Her får I en sjov lille dekorativ kuffert, med Gustav Gris i drage kostume. Inde i kufferten finder I en hyggeligt puslespil med store brikker.

Der er mange fordele ved at lægge puslespil: udvikling af barnets øje-hånd koordinationStyrker grov- og finmotorikken Farvegenkendelse og figur forståelseStyrker hukommelsenTræner problemløsning og tålmodighedenHjælper med udvikling af sociale færdigheder, afslapning og fordybelse. For de mindste børn bør man begynde med et simpelt puslespil med få og store brikker. Når barnet bliver ældre, bør puslespillene også blive sværere og indeholde flere og mindre brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Indeholder 12 puslespilsbrikker

Velegnet til børn fra alderen 3+ år

Brugerbedømmelser af Gurli Gris - Gustav puslespilskuffertFind lignende produkter
Produktet Gurli Gris - Gustav puslespilskuffert findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.