Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gurli Gris huskespil

indgår i Gurli Gris serien

Bag om Gurli Gris huskespil

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil - eller vendespil – i en sjov blomsterform med kendte karakterer fra Gurli Gris universet, som vil vække begejstring hos børnene. Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Velegnet til spillere i alle aldre.Vendespillet - memo-spillet- er fuld af farvestrålende billeder og udvalgte motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3 + år Spillet indeholder 36 brikker om måler 19 x 19 x 4,5 cm

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • EAN:
 • 5704976089605
 • Udgivet:
 • 4. November 2020
 • 2-4 hverdage.
 • 30. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Gurli Gris huskespil

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil - eller vendespil – i en sjov blomsterform med kendte karakterer fra Gurli Gris universet, som vil vække begejstring hos børnene.

Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Dette hyggelige huskespil styrker hukommelsen og forbedrer både forståelse og motoriske færdigheder hos små og store børn. Huskespil er med til at udvikle dit barns logiske sans, observationsevne og koncentrationsevne. Velegnet til spillere i alle aldre.Vendespillet - memo-spillet- er fuld af farvestrålende billeder og udvalgte motiver. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3 + år

Spillet indeholder 36 brikker om måler 19 x 19 x 4,5 cm

Brugerbedømmelser af Gurli Gris huskespil

 • Vibeke H. 24. Januar 2021

  Jeg tror, at det er svært, at finde et barn som ikke er fuldstændig forgabt i Gurli Gris. Det er et fint vendespil, med nogle fine billeder, som virkelig fanger barnet. Brikkerne er i en kraftig kvalitet, som kan holde til leg og at blive brugt igen og igen. Brikkerne er ikke kun populære til vendespil, men også til at lege med og kigge på.
  Gurli er den bedste.


Find lignende produkter
Produktet Gurli Gris huskespil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.