Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering

Gurli Gris - puslespil kuffert teddy - Puslespil

Bag om Gurli Gris - puslespil kuffert teddy

Gå på opdagelse i denne søde kuffert som indeholder et hyggeligt puslespil med store brikker. Elsker dit barn at have sit legetøj med på farten, så vil denne søde kuffert, med garanti blive brugt flittigt. Det er en sjov fødselsdagsgave eller julegave. Alle børn vil elske at have deres egen kuffert og i lige netop denne får du også et puslespil! Kuffert og puslespilsbrikker er lavet i supersolidt karton og vil derfor kunne tåle at få et par knubs. Kufferten pynter på børneværelset. Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976090212
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 25. Januar 2022

På lager

Online pris

Fordelspris

Prøv Tales Premium medlemskabet gratis i 14 dage.
Herefter 99 kr./md. Ingen binding.
Beskrivelse af Gurli Gris - puslespil kuffert teddy
Gå på opdagelse i denne søde kuffert som indeholder et hyggeligt puslespil med store brikker.

Elsker dit barn at have sit legetøj med på farten, så vil denne søde kuffert, med garanti blive brugt flittigt. Det er en sjov fødselsdagsgave eller julegave. Alle børn vil elske at have deres egen kuffert og i lige netop denne får du også et puslespil!

Kuffert og puslespilsbrikker er lavet i supersolidt karton og vil derfor kunne tåle at få et par knubs. Kufferten pynter på børneværelset.

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.
Brugerbedømmelser af Gurli Gris - puslespil kuffert teddy


Find lignende produkter
Produktet Gurli Gris - puslespil kuffert teddy findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.