Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Handbook of Fruit Science and Technology - Bog

- Production, Composition, Storage, and Processing

Bag om Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824796433
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 628
  • Udgivet:
  • 18. august 1995
  • Størrelse:
  • 178x254x33 mm.
  • Vægt:
  • 1315 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 16. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Handbook of Fruit Science and Technology

Covers preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical, and temperate regions in the world. This work brings together 45 top experts who discuss over 60 major and minor crops, detailing methods and technology for handling, disease control, storage, packaging, and refrigeration.

Brugerbedømmelser af Handbook of Fruit Science and Technology



Find lignende bøger
Bogen Handbook of Fruit Science and Technology findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.