dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Hjertetræf i Barcelona - Jørgen Løvgret - Bog

- Held i uheld

Bag om Hjertetræf i Barcelona

En kvinde bliver involveret i et trafikuheld, der sker lige udenfor hendes hus. Den uheldige unge person bliver bragt ind i hendes stue. Som sygeplejerske behandler hun ham. Hans fader dukker op for at hente sin søn. Han inviterer hende til sin klaverkoncert som tak. Hun inviterer sin veninde med. Hun bliver selv lettere varm på pianisten. Hun foreslår veninden en rejse til Barcelona. I flyet møder de to en amerikansk filmskuespiller. Han er i gang med optagelser i Spanien. Han tilbyder dem plads i sin bil til deres hotel. På hotellet møder de en dansk forfatter. De to kvinder besøger arkitekten Gaudis hus. Veninden støder ind i noget og vil sidde lidt. Kvinden fortsætter alene rundt i bygningen. Hun oplever noget mærkeligt. De søger begge væk og vælger en tapasfrokost, hvor de møder to spanske mænd. De bliver inviteret på middag og danseshow. Kvinden støder sit hoved mod en mur og mister hukommelsen. Uddrag af bogen En halv time senere vågnede hun op, da hun hørte nogen tale tysk. En kvinde stod og ruskede i hende. Hun slog øjnene op og kunne nu se et ældre par stå og kigge ned på hende. Hun forstod ikke, hvad der var sket. Hun kunne dog straks mærke kulden, som strøg ind fra vandet. Hun lå på et meget hårdt gulv. Hun førte straks sin hånd op til panden, hvor slaget kunne mærkes. Hun fik noget fugtig på hånden. Det var blod, kunne hun konstatere. Hun kiggede overrasket på det tyske par. Hvem var de, og hvad lavede hun selv her nede på gulvet?” En uniformeret mand dukkede pludselig op. Han var blevet tilkaldt af tyskerne. Han medbragte en lille taske med et rødt kors. Om forfatteren Forfatteren Jørgen Løvgret skriver om kærlighed. Det er vigtig del af ham. Han har levet sit liv i kærlighed og troskab og har krydset om Jorden flere gange. Han har en positiv og varm måde at beskrive det hele på.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776085247
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 168
 • Udgivet:
 • 18. December 2023
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x212x15 mm.
 • Vægt:
 • 279 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. April 2024

Beskrivelse af Hjertetræf i Barcelona

En kvinde bliver involveret i et trafikuheld, der sker lige udenfor hendes hus. Den uheldige unge person bliver bragt ind i hendes stue. Som sygeplejerske behandler hun ham. Hans fader dukker op for at hente sin søn. Han inviterer hende til sin klaverkoncert som tak. Hun inviterer sin veninde med. Hun bliver selv lettere varm på pianisten. Hun foreslår veninden en rejse til Barcelona. I flyet møder de to en amerikansk filmskuespiller. Han er i gang med optagelser i Spanien. Han tilbyder dem plads i sin bil til deres hotel. På hotellet møder de en dansk forfatter. De to kvinder besøger arkitekten Gaudis hus. Veninden støder ind i noget og vil sidde lidt. Kvinden fortsætter alene rundt i bygningen. Hun oplever noget mærkeligt. De søger begge væk og vælger en tapasfrokost, hvor de møder to spanske mænd. De bliver inviteret på middag og danseshow. Kvinden støder sit hoved mod en mur og mister hukommelsen.

Uddrag af bogen
En halv time senere vågnede hun op, da hun hørte nogen tale tysk. En kvinde stod og ruskede i hende. Hun slog øjnene op og kunne nu se et ældre par stå og kigge ned på hende. Hun forstod ikke, hvad der var sket. Hun kunne dog straks mærke kulden, som strøg ind fra vandet. Hun lå på et meget hårdt gulv. Hun førte straks sin hånd op til panden, hvor slaget kunne mærkes. Hun fik noget fugtig på hånden. Det var blod, kunne hun konstatere. Hun kiggede overrasket på det tyske par. Hvem var de, og hvad lavede hun selv her nede på gulvet?” En uniformeret mand dukkede pludselig op. Han var blevet tilkaldt af tyskerne. Han medbragte en lille taske med et rødt kors.

Om forfatteren
Forfatteren Jørgen Løvgret skriver om kærlighed. Det er vigtig del af ham. Han har levet sit liv i kærlighed og troskab og har krydset om Jorden flere gange. Han har en positiv og varm måde at beskrive det hele på.

Brugerbedømmelser af Hjertetræf i BarcelonaGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.