Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Højskolesangbogen - Nyeste udgave - Bog

- 19. udgave

Bag om Højskolesangbogen

Dette er den 19. og nyeste udgave af Højskolesangbogen, der blev udgivet d. 12. november 2020. Højskolesangbogen er en af de bedst sælgende bøger i Danmark, og den 19. udgave er nu endelig landet. Højskolesangbogen er yderst populær og flot bog, som nu byder på 601 forskellige sange, som i dens bedste forstand har bevaret mange af de klassiske sange, men som også har fundet plads til helt nye sange og ældre sange til alles fornøjelse. Sangbogen er et kæmpe hit og bliver kun bedre og mere populær for hver udgave der dukker op, og du har nu igen muligheden for at finde alt guldet fra den danske sangskat samlet ét sted. Højskolesangbogen har lige siden 1894 haft en stor indflydelse på vores højskole- og sangkultur, og har været en uundværlig del hos hele landets skoler, højskoler, i forsamlingshuse og i hjemmene. Danskerne har i en længere årrække fået øjnene op for det fællesskab, som sange og salmer kan skabe, og fællessangen har ligeledes for alvor opblomstret hos arbejdspladser og festivaler - og senest i fjernsynet hver evig eneste morgen. Højskolesangbogen kommer vidt omkring fra dagligdagens små glæder til livets store eksistentielle spørgsmål, og flere “hverdagssange” er kommet med, som kan synges i øjenhøjde med en selv og sammen med fællesskabet. Højskolesangbogen udkom i den 19. udgave i 2020, som i traditionens tro indeholder de gamle klassikere samt fornyelse af flere moderne titler, hvilket gør sangbogen mere elsket end nogensinde før. Hvis du er spændt på, hvad der gemmer sig af sange i den populære sangbog, så har du nu mulighed for at få fingrene i den 19. og nyeste udgave af Højskolesangbogen 2020. Rigtig god fornøjelse med fællessangen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788787627511
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Udgivet:
 • 12. November 2020
 • Udgave:
 • 19
 • Størrelse:
 • 105x170x42 mm.
 • Vægt:
 • 500 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 29. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Højskolesangbogen

  Beskrivelse af Højskolesangbogen

  Dette er den 19. og nyeste udgave af Højskolesangbogen, der blev udgivet d. 12. november 2020.

  Højskolesangbogen er en af de bedst sælgende bøger i Danmark, og den 19. udgave er nu endelig landet. Højskolesangbogen er yderst populær og flot bog, som nu byder på 601 forskellige sange, som i dens bedste forstand har bevaret mange af de klassiske sange, men som også har fundet plads til helt nye sange og ældre sange til alles fornøjelse. Sangbogen er et kæmpe hit og bliver kun bedre og mere populær for hver udgave der dukker op, og du har nu igen muligheden for at finde alt guldet fra den danske sangskat samlet ét sted. Højskolesangbogen har lige siden 1894 haft en stor indflydelse på vores højskole- og sangkultur, og har været en uundværlig del hos hele landets skoler, højskoler, i forsamlingshuse og i hjemmene. Danskerne har i en længere årrække fået øjnene op for det fællesskab, som sange og salmer kan skabe, og fællessangen har ligeledes for alvor opblomstret hos arbejdspladser og festivaler - og senest i fjernsynet hver evig eneste morgen. Højskolesangbogen kommer vidt omkring fra dagligdagens små glæder til livets store eksistentielle spørgsmål, og flere “hverdagssange” er kommet med, som kan synges i øjenhøjde med en selv og sammen med fællesskabet.
  Højskolesangbogen udkom i den 19. udgave i 2020, som i traditionens tro indeholder de gamle klassikere samt fornyelse af flere moderne titler, hvilket gør sangbogen mere elsket end nogensinde før. Hvis du er spændt på, hvad der gemmer sig af sange i den populære sangbog, så har du nu mulighed for at få fingrene i den 19. og nyeste udgave af Højskolesangbogen 2020.

  Rigtig god fornøjelse med fællessangen.

  Indhold

  Få et indblik i Højskolesangbogen her, som indeholder hele 151 nye sange, hvor der blandt andet er fundet plads til flere Kim Larsen sange, den elskede sang ‘Lyse Nætter’ af Alberte og andre moderne sange som ‘Forårsdag’ af Anne Linnet og ‘Frit Land’ af Carl Emil Petersen. Der er dog også blevet gjort plads til klassikeren ‘Solen er så rød, mor’ af Harald Bergstedt og Carl Nielsen. Endelig har Højskolesangbogens 19. udgave også tilføjet sangen ‘Og Gud Sang’ med tekst af Niels Johansen og melodi af selveste Phillip Faber og mange mange flere.

  Brugerbedømmelser af Højskolesangbogen

  • Ole K. 17. Maj 2021

   altså en rigtig god sangbog, som bliver brugt meget herhjemme

  • Marie P. 19. November 2020

   Fantastisk bog! Gode sange som samler os alle :)

  • Anne L. 18. November 2020

   Højskolesangbogen sætter musik og lyrik til det liv, vi lever, og til det levede liv før os, som vi udspringer af. Den rækker ind i den nye tid og opfordrer til fællesskab i fællessang på tværs af alder, kultur og religion. Højskolesangbogen er for alle!


  Find lignende bøger
  Bogen Højskolesangbogen findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.