Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvad er mormonisme? - Sarah Haq - Bog

Bag om Hvad er mormonisme?

Hvad er mormonisme? Denne bog har jeg skrevet, fordi jeg ønsker, at folk skal vide, hvad mormonisme er, inden de lader sig overbevise om, at dette er den helt rigtige religion. Da jeg stiftede bekendtskab med mormonerne for 50 år siden, var der ingen, der kunne vejlede mig. Der fandtes intet på biblioteker om mormoner. Heldigvis havde jeg en onkel, som vidste en del om mormoner, og hans viden giver jeg nu videre. Jeg kommer fra et kristent hjem, hvor den kristne tro var i højsædet og noget, man levede efter. Mine bedsteforældre havde 12 børn, som alle fik en kristen opdragelse, som de førte videre til deres børn. Min far og flere af hans brødre gik højt op i afsløre alle de ny trosretninger, som opstod. Da jeg fik besøg af to mormoner, som forsøgte at få mig til at blive mormon, blev jeg selvfølgelig advaret, hvilket jeg er meget taknemlig for i dag. Da mormonerne stadig går rundt i vort land og prøver på at finde nogen, som vil gå over til deres tro, synes jeg, at det er min pligt at oplyse om denne religion. Uddrag af bogen I mormon-kirkerne sidder en sekretær og nedskriver alt, hvad der foregår og bliver sagt, og dette bliver sendt til Utah, hvor det bliver opbevaret. De tror på, at det er disse papirer, der skal dømme os engang. Jeg vidste også, at de var klar over, at jeg havde været til deres ”møder” to gange, og man selvfølgelig havde meddelt, at jeg havde afslået deres tilbud om dåb. Jeg besluttede at glemme alt om mormoner, men det har jeg selvfølgelig aldrig kunnet. Og nu hvor jeg så disse stakkels kvinder, som lever under denne forbandelse, følte jeg mig fej fordi jeg ikke at turde advare andre om dem. Dette er den eneste grund til, at jeg igen tager emnet op. Om forfatteren Jenny Sarah Haq blev født i den lille landsby Ulsted i Vendsyssel. Hun flyttede senere med familien til Hals, som ligger ved indsejlingen til Limfjorden. Hun tog en præliminæreksamen fra Hals Borger- og Realskole i 1950. Tre år senere flyttede hun til København. Hun har tidligere udgivet selvbiografien Fra asken til ilden? En kristen kvinde i et muslimsk land (2017).

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772188171
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 168
 • Udgivet:
 • 15. Juni 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 148x212x14 mm.
 • Vægt:
 • 280 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 3. Oktober 2023
På lager

Normalpris

Medlemspris

Prøv i 30 dage for 45 kr.
Herefter fra 79 kr./md. Ingen binding.

Beskrivelse af Hvad er mormonisme?

Hvad er mormonisme? Denne bog har jeg skrevet, fordi jeg ønsker, at folk skal vide, hvad mormonisme er, inden de lader sig overbevise om, at dette er den helt rigtige religion. Da jeg stiftede bekendtskab med mormonerne for 50 år siden, var der ingen, der kunne vejlede mig. Der fandtes intet på biblioteker om mormoner. Heldigvis havde jeg en onkel, som vidste en del om mormoner, og hans viden giver jeg nu videre. Jeg kommer fra et kristent hjem, hvor den kristne tro var i højsædet og noget, man levede efter. Mine bedsteforældre havde 12 børn, som alle fik en kristen opdragelse, som de førte videre til deres børn. Min far og flere af hans brødre gik højt op i afsløre alle de ny trosretninger, som opstod. Da jeg fik besøg af to mormoner, som forsøgte at få mig til at blive mormon, blev jeg selvfølgelig advaret, hvilket jeg er meget taknemlig for i dag. Da mormonerne stadig går rundt i vort land og prøver på at finde nogen, som vil gå over til deres tro, synes jeg, at det er min pligt at oplyse om denne religion.

Uddrag af bogen
I mormon-kirkerne sidder en sekretær og nedskriver alt, hvad der foregår og bliver sagt, og dette bliver sendt til Utah, hvor det bliver opbevaret. De tror på, at det er disse papirer, der skal dømme os engang. Jeg vidste også, at de var klar over, at jeg havde været til deres ”møder” to gange, og man selvfølgelig havde meddelt, at jeg havde afslået deres tilbud om dåb. Jeg besluttede at glemme alt om mormoner, men det har jeg selvfølgelig aldrig kunnet. Og nu hvor jeg så disse stakkels kvinder, som lever under denne forbandelse, følte jeg mig fej fordi jeg ikke at turde advare andre om dem. Dette er den eneste grund til, at jeg igen tager emnet op.

Om forfatteren
Jenny Sarah Haq blev født i den lille landsby Ulsted i Vendsyssel. Hun flyttede senere med familien til Hals, som ligger ved indsejlingen til Limfjorden. Hun tog en præliminæreksamen fra Hals Borger- og Realskole i 1950. Tre år senere flyttede hun til København. Hun har tidligere udgivet selvbiografien Fra asken til ilden? En kristen kvinde i et muslimsk land (2017).

Brugerbedømmelser af Hvad er mormonisme?Find lignende bøger
Bogen Hvad er mormonisme? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.