Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen? - Jes Søgaard - Bog

Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?af Jes Søgaard
Bag om Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?

Ventetiderne stiger voldsomt på landets hospitaler. Akutte patienter venter langt ud over det rimelige på operationer. Og problemet bliver kun større i fremtiden, efterhånden som vi bliver flere og flere danskere og antallet af ældre vokser. Derfor er det ildevarslende, at stadig flere sygeplejersker og jordemødre forlader det offentlige sundhedsvæsen. Ønsker vi et sundhedsvæsen, hvor der er hænder nok til at tage sig af fremtidens mange patienter, er det vigtigt at vi forstår de forskellige grunde til, at de sundhedsprofessionelle forlader deres jobs. Det handler nemlig om mere end bare løn og arbejdstider ifølge professor i Sundhedsøkonomi, Jes Søgaard. I Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen? argumenterer Jes Søgaard for, at det snarere handler om, at sundhedsvæsnet i stigende grad bevæger sig i retning af et “lægevæsen” der ikke levner plads til sygeplejersker, jordemødre og SOSU’ers faglighed og at vi derfor helt må gentænke indretningen af sundhedsvæsnet. Jes Søgaard (f. 1954) er professor på Syddansk Universitet og har forsket i sundhedsøkonomi gennem flere årtier. MODERNE IDEER er støttet af Lundbeckfonden, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond. I bøgerne gør førerende forskere deres viden tilgængelig og leverer deres bud på, hvordan vi løser tidens største udfordringer.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788794272490
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Udgivet:
 • 6. September 2023
 • 1-2 hverdage efter udgivelsesdato.
 • 6. September 2023
 • 6. September 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?

Ventetiderne stiger voldsomt på landets hospitaler. Akutte patienter venter langt ud over det rimelige på operationer. Og problemet bliver kun større i fremtiden, efterhånden som vi bliver flere og flere danskere og antallet af ældre vokser. Derfor er det ildevarslende, at stadig flere sygeplejersker og jordemødre forlader det offentlige sundhedsvæsen.

Ønsker vi et sundhedsvæsen, hvor der er hænder nok til at tage sig af fremtidens mange patienter, er det vigtigt at vi forstår de forskellige grunde til, at de sundhedsprofessionelle forlader deres jobs. Det handler nemlig om mere end bare løn og arbejdstider ifølge professor i Sundhedsøkonomi, Jes Søgaard.

I Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen? argumenterer Jes Søgaard for, at det snarere handler om, at sundhedsvæsnet i stigende grad bevæger sig i retning af et “lægevæsen” der ikke levner plads til sygeplejersker, jordemødre og SOSU’ers faglighed og at vi derfor helt må gentænke indretningen af sundhedsvæsnet.

Jes Søgaard (f. 1954) er professor på Syddansk Universitet og har forsket i sundhedsøkonomi gennem flere årtier.

MODERNE IDEER er støttet af Lundbeckfonden, Augustinus Fonden og Statens Kunstfond. I bøgerne gør førerende forskere deres viden tilgængelig og leverer deres bud på, hvordan vi løser tidens største udfordringer.

Brugerbedømmelser af Hvordan skaber vi fremtidens sundhedsvæsen?Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.