Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

I skyggen af gyldne tider - Benno Moes - E-bog

Bag om I skyggen af gyldne tider

Jean Jacques de Clairette har levet en idyllisk barndom på familiens vinslot, men kort efter hans enogtyve års fødselsdag bliver familien ramt af kopper, og pludselig er Jean Jacques alene tilbage med sin smukke og mystiske kusine Nathalie. Hun tilbyder ham et liv ved hendes side, et liv med evig ungdom og eventyr. Et liv som vampyr.I skyggen af gyldne tider er en fortælling om at blive voksen og give slip på den trygge barndom, og samtidig skildrer romanen den historiske periode omkring revolutionen i Frankrig.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793349070
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af I skyggen af gyldne tider

Oprøret ulmer i Paris, og folket taler om at vælte kongens tyranni. Imens lever den unge adelsmand Jean Jacques sit ubekymrede liv i luksus på familiens vinslot, indtil en dødelig sot rammer slottets landsby. Kort efter ankommer hans smukke og mystiske kusine Nathalie. Hun er uberørt af koppernes bylder, og da soten brænder i Jean Jacques, kan han vælge mellem at dø eller få et liv med evig ungdom og mange eventyr. Et liv som vampyr ved Nathalies side. Sammen drager Jean Jacques og Nathalie til Versailles for at deltage i kongen og Marie Antoinettes ødsle hof, men glæden er kort. Snart må de beslutte, om de vil redde sig selv eller deres konge fra oprøret.

Forlagets beskrivelse af I skyggen af gyldne tider

Oprøret ulmer i Paris, og folket taler om at vælte kongens tyranni. Imens lever den unge adelsmand Jean Jacques sit ubekymrede liv i luksus på familiens vinslot, indtil en dødelig sot rammer slottets landsby. Kort efter ankommer hans smukke og mystiske kusine Nathalie. Hun er uberørt af koppernes bylder, og da soten brænder i Jean Jacques, kan han vælge mellem at dø eller få et liv med evig ungdom og mange eventyr. Et liv som vampyr ved Nathalies side.

Sammen drager Jean Jacques og Nathalie til Versailles for at deltage i kongen og Marie Antoinettes ødsle hof, men glæden er kort. Snart må de beslutte, om de vil redde sig selv eller deres konge fra oprøret.

Brugerbedømmelser af I skyggen af gyldne tiderFind lignende bøger
Bogen I skyggen af gyldne tider findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.