Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Ikke til forhandling af Chris MacDonald Du sparer 33% ift. forlagets pris Spar 33%

Ikke til forhandling - Bog

Bag om Ikke til forhandling - livets ligning

Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald har brugt de seneste 20 år, på at gruble og grave i menneskets urgamle genetik for at finde svaret et på af de vigtigste spørgsmål i følge hans optik. Hvorfor stiger tallene for sygdom, stressede og angste personer, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at føle os godt tilpas, både fysisk og mentalt. I bogen ‘Ikke til forhandling’ dykker Chris ned i disse spekulationer, og forsøger at give hans svar på en løsning. Bogen indeholder en imponerende og meget personlig statement fyldt med tankevækkende humor og håb, i kampen for at bekæmpe de mange dårlige forudsætninger vi gambler med for vores trivsel. I bogen bliver du mødt af reflekterende og gennemtænkte løsninger på problemet, hvor der bliver skruet tilbage til fortiden og den menneskelige natur for at skabe en fremtid, hvor mennesker kan trives. Der bliver gravet helt ned i de reelle problemer, hvor det ikke blot er motion og viljestyrke der bærer vejen frem, sindet skal også med. Du kommer helt tæt på, og følger hans mange samtaler med verdens førende sundhedseksperter for at finde en løsning på de mange mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788756772075
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 376
 • Udgivet:
 • 28. Januar 2020
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 182x253x35 mm.
 • Vægt:
 • 1191 g.
 • 199,94 kr.
 • 300,00 kr.
 • 100,06 kr. (33%)
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 1-2 hverdage
 • 9. December 2021
Eller spar samlet 39%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 181,95 kr.
 • 118,05 kr. (39%)
 • 39,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Ikke til forhandling - livets ligning
Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald har brugt de seneste 20 år, på at gruble og grave i menneskets urgamle genetik for at finde svaret et på af de vigtigste spørgsmål i følge hans optik. Hvorfor stiger tallene for sygdom, stressede og angste personer, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at føle os godt tilpas, både fysisk og mentalt. I bogen ‘Ikke til forhandling’ dykker Chris ned i disse spekulationer, og forsøger at give hans svar på en løsning. Bogen indeholder en imponerende og meget personlig statement fyldt med tankevækkende humor og håb, i kampen for at bekæmpe de mange dårlige forudsætninger vi gambler med for vores trivsel. I bogen bliver du mødt af reflekterende og gennemtænkte løsninger på problemet, hvor der bliver skruet tilbage til fortiden og den menneskelige natur for at skabe en fremtid, hvor mennesker kan trives. Der bliver gravet helt ned i de reelle problemer, hvor det ikke blot er motion og viljestyrke der bærer vejen frem, sindet skal også med. Du kommer helt tæt på, og følger hans mange samtaler med verdens førende sundhedseksperter for at finde en løsning på de mange mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.Forlagets beskrivelse af Ikke til forhandling - livets ligning
HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at gruble og grave i menneskets urgamle genetik for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende humor og håb.

Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets urfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende sundhedseksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Chris MacDonald får os til at se på os selv med helt nye øjne og ruster os til at blive bedre overlevere. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og inspirerer os til at tage de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.

”I en tid, hvor den materielle velstand er høj, men den fysiske og mentale trivsel bekymrende lav, er der brug for grundige analyser af problemet baseret på indsigt i mennesket og dets evolutionære fortid. En sådan leverer Chris MacDonald i denne spændende nye bog. Den er renset for overfladiske quickfix-løsninger, men til gengæld graver den dybt i fortiden og den menneskelige natur for at skabe en fremtid, hvor mennesker kan trives.” SVEND BRINKMANN, professor i psykologi, forfatter og foredragsholder.

“Denne bog er måske den vigtigste bog, du nogen sinde vil komme til at læse om vores fysiske og mentale sundhed.” BENTE KLARLUND PEDERSEN, overlæge og professor

”Chris MacDonald er et af de allermest visionære mennesker, jeg kender på sundhedsområdet, og så har han et langt mere holistisk syn på mennesker og deres sundhed, end medierne tit giver indtryk af. Sundhed handler ifølge Chris MacDonald ikke bare om motion, salat og viljestyrke; sindet skal også med. Jeg kan ikke være mere enig. Chris MacDonald er en ganske, ganske særlig brik i mit sundhedsfaglige netværk. Det er altid sundt at lytte til ham.” PETER QVORTRUP GEISLING, læge og journalist, DR
Brugerbedømmelser af Ikke til forhandling - livets ligning
 • Connie W. 10. Marts 2021

  Jeg har skrevet følgende til mine facebook-venner:
  Chris MacDonald har skrevet denne utroligt gode bog, som både lægmænd og fagpersoner indenfor sundhedsområde kan få meget ud af at læse. Han husker os på, hvad det er, vi er skabt til, har samlet en masse af den nyeste viden og formidler den med humor i et let læst sprog

 • Jette k. 5. Marts 2021

  Det er en super spændende og inspirerende bog kan varmt anbefales.

 • anne h. 13. Januar 2021

  Det er den mest inspirerende bog, som jeg har læst længe. Den er fuld af uundværlig viden. Tak for den

 • Max C. 2. September 2020

  Chris MacDonald får i "Ikke til forhandling - livets ligning" sat et stort spørgsmålstegn ved den måde vi lever på anno 2020. Vi er kommet meget langt væk fra det liv, vores krop er designet til. Genetisk er vi stadig jægere og samlere, det betyder at vores biologi er optimeret til bevægelse, masser af bevægelse! I bogen anskueliggør Chris MacDonald konsekvenserne af det mismatch der er mellem vores genetiske design og den måde vi faktisk lever på. At negligere vores biologi medfører et utal af uhensigtsmæssige livsstils sygdomme, men det er muligt ved brug af den viden og erfaring Chris har samlet gennem de sidste 20 år, at foretage et U-turn, i forhold til livsstil. Hvis læseren er motiveret, findes opskriften på det balancerede liv uden livsstilssygdomme på siderne i denne bog. Bogen kan varmt anbefales til alle der interesserer sig for sundhed, motion , kost, og psykologi.

 • Sabina F. 10. August 2020

  Ville ønske at mange ville gøre sig selv den kæmpe tjeneste at læse denne bog. Spændende forskning med bevægelse, kost, søvn og cancer og fantastisk hvad vi kan udrette. Kom bare i gang Bedste bog og mest lærerige jeg har læst til dato

 • John S. 9. Juli 2020

  Denne bog er simpel han fantastisk, den giver så meget indblik i os som mennesker. Den har potentialet som lærebog i gymnasiet.
  Den beskriver på en fantastisk måde det som jeg ville ønske at jeg vidste tidligere.
  Special afsnittet om søvn er øjenåbner.
  Jeg har købte og læst bogen og bagefter købte jeg den som lydbog, den har som meget som godt kan gentages.
  Man skal passe på at man ikke vil frelse verden med alt den viden man bagefter besidder.

 • Rune G. 2. Maj 2020

  Dette er en bog der tager fat på noget fundamentalt vigtigt.
  På en, på en gang, oplysende, underholdende og positiv måde, gennemgår forfatteren menneskekroppen. Hvordan den den fungerer, hvilke behov den har og hvad der skal til for at den fungerer. Vores moderne syn på livet, kost, motion og trivsel udfordres i den grad.
  Faktuel information pakkes ind i historier og anekdoter, så man læser bogen med samme lethed som en spændende roman.
  Denne bog og dens budskaber burde være pensum på alle uddannelser

 • Kasper J. 28. April 2020

  Jeg elsker Chris MacDonald og især efter den her bog. Virkelig gode budskaber og tanker han deler med os.

 • Thomas J. 24. April 2020

  En bog alle bør læse. Giver virkelig stof til eftertanke og har ændret mange af mine rutiner.
  Chris er en fantastisk formidler!

 • Lars K. 24. April 2020

  Rigtig god bog. Stof til eftertanke.

 • Inger F. 24. April 2020

  Meget informativ og interessant bog med livskloge budskaber understøttet af videnskab. Fløj næsten igennem den tykke bog, og også interessant at høre om Chis McDonalds eget liv, og hvordan han tackler mentale udfordringer. Vil virkelig anbefale denne dybdegående bog om helbred og liv.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.