Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Implementering - Søren Obed Madsen - E-bog

- Mellem snak og handling

Bag om Implementering

Hvorfor er det så svært at implementere noget? Hvad vil det egentlig sige at implementere? Og findes der en opskrift på, hvordan man lykkes med en implementering? Med udgangspunkt i teorier og modeller gennemgår bogen implementeringens fem dimensioner for at beskrive, hvad implementering er, og for samtidig at nuancere begrebet. Formålet med bogen er at udvikle vores sprog for implementering og dermed udvide bevidstheden og handlingsmulighederne. Implementering indeholder således både: En oversættende dimension, hvor læserne af det, der skal implementeres, ændrer det, så det passer til deres egen kontekst En instrumentel dimension, hvor det er enkelt at implementere, og alle ved, hvad de skal gøre En fortolkende dimension, hvor implementering i højere grad handler om at skabe mening med det, der skal implementeres En legitimerende dimension, der er præget af skuespil, fordi det handler om at skabe legitimitet En politisk dimension, hvor implementering fører til forhandlinger og kompromiser. Bogen kommer med bud på, hvad man skal være opmærksom på, når implementering foregår i en kontekst præget af magt, skuespil, fortolkning, rationalitet og oversættelser. Den skaber klarhed over begrebet implementering ved at udforske tre spørgsmål: Hvad er implementering? Hvordan foregår implementering? Hvornår er noget implementeret? Implementering – Mellem snak og handling er relevant for forskere, ledere på alle niveauer, konsulenter og andre, der beskæftiger sig med implementering. Den er også relevant for studerende og kan bruges til efteruddannelse og på diplom- og masteruddannelser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788759340677
  • Beskyttelse:
  • DRM
  • Udgivet:
  • 19. December 2022
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Implementering

Hvorfor er det så svært at implementere noget? Hvad vil det egentlig sige at implementere? Og findes der en opskrift på, hvordan man lykkes med en implementering?
Med udgangspunkt i teorier og modeller gennemgår bogen implementeringens fem dimensioner for at beskrive, hvad implementering er, og for samtidig at nuancere begrebet. Formålet med bogen er at udvikle vores sprog for implementering og dermed udvide bevidstheden og handlingsmulighederne. Implementering indeholder således både:

En oversættende dimension, hvor læserne af det, der skal implementeres, ændrer det, så det passer til deres egen kontekst
En instrumentel dimension, hvor det er enkelt at implementere, og alle ved, hvad de skal gøre
En fortolkende dimension, hvor implementering i højere grad handler om at skabe mening med det, der skal implementeres
En legitimerende dimension, der er præget af skuespil, fordi det handler om at skabe legitimitet
En politisk dimension, hvor implementering fører til forhandlinger og kompromiser.
Bogen kommer med bud på, hvad man skal være opmærksom på, når implementering foregår i en kontekst præget af magt, skuespil, fortolkning, rationalitet og oversættelser. Den skaber klarhed over begrebet implementering ved at udforske tre spørgsmål:

Hvad er implementering?
Hvordan foregår implementering?
Hvornår er noget implementeret?
Implementering – Mellem snak og handling er relevant for forskere, ledere på alle niveauer, konsulenter og andre, der beskæftiger sig med implementering. Den er også relevant for studerende og kan bruges til efteruddannelse og på diplom- og masteruddannelser.

Brugerbedømmelser af ImplementeringFind lignende bøger
Bogen Implementering findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.