tales.dk er e-mærket

tales.dk er tildelt e-mærket da vi lever op til en række krav der sikrer dig som forbruger.   e-maerket   Se vores certificering her.  

Når du handler hos os, som e-mærket webshop, betyder det derfor følgende:

  • Du er dækket økonomisk Ved køb af fysiske varer er din handel automatisk sikret med op til DKK 10.000,- i op til 2 år.
  • Du får hurtigt svar på spørgsmål Det fremgår tydeligt, hvornår du kan forvente svar på din henvendelse til kundeservice, som er forpligtet til at svare dig inden for senest 5 hverdage. Hos tales.dk svarer vi dig indenfor 1 arbejdsdag.
  • Du er sikret en løbende kontrolleret webshop e-mærkede webshops er underlagt løbende kontrol, der sikrer, at de altid leverer den gode købsoplevelse.
  • Du kan tydeligt se hvem du handler med Du har nem adgang til relevante kontaktdata, og du kan tydeligt se, hvem der driver webshoppen.
  • Du har nem adgang til vores persondatapolitik Du bliver oplyst om, hvordan webshoppen håndterer dine persondata, og du finder nemt persondatapolitikken.
  • Der er tydelige informationer om fortrydelse og reklamation Forud for dit køb bliver du oplyst om reglerne for fortrydelse og reklamation. Reglerne fremgår desuden tydeligt i den ordrebekræftelse, du naturligvis modtager efter din bestilling.
  • Der er et gennemskueligt købsflow Du bliver oplyst om forventet leveringstid, varens endelige pris inkl. fragt og øvrige omkostninger på lige fod med webshoppens handelsbetingelser, som du aktivt accepterer inden du godkender dit køb.

 

Om e-mærket

e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK.   Læs mere på emærket.dk   Følgende organisationer står bag e-mærket: Forbrugerrådet Tænk, Dansk-it, FDIH, Dansk Industri, Dansk Erhverv, HK og Finansrådet.