Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Intet at fortryde - Trude Marstein - Lydbog

Bag om Intet at fortryde

Det er en varm juniaften og sommerferien står for døren. En mand tager i forvejen til sommerhuset i bil med de tre døtre, hans kone skal følge efter med toget næste dag. Hun har noget arbejde, der må gøres færdigt. Men det er ikke halvårsregnskabet, der holder Heidi tilbage i byen. Hun har planlagt en nat med sin hemmelige elsker. Det ene døgn bliver til to. Kapitel for kapitel, næsten minut for minut, krydsklippes mellem Heidi og hendes mand Vegard. På hvert deres sted, i to helt forskellige virkeligheder. Hun i byen med elskeren, på bar og restaurant og i hotelværelsets dobbeltseng. Han med børnene i sommerhuset. Intet at fortryde er en historie om intens sex og regnvåde fisketure, om følelseskaos og ferieforventninger. Med et skarpt og veludviklet blik for mennesker og køn har Trude Marstein skrevet en stram og foruroligende historie om forelskelsesrus og bedrag, om begær og drifter og drømme – og om livets uundgåelige dagligdagsrealiteter. Copyright © Gyldendal Norsk Forlag AS 2009 Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt fra Ingenting å angre på mænd, kvinder, familien, ægteskab, utroskab, forelskelse, erotik, Norge, 2000-2009

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771621112
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 23. Januar 2014
 • Oplæser:
 • Esther Rützou
 • Straks på e-mail.
Prøv Tales Streaming i 7 dage for 7 kr.
Herefter fra 75 kr./md. Ingen binding.

Normalpris

Beskrivelse af Intet at fortryde

Det er en varm juniaften og sommerferien står for døren. En mand tager i forvejen til sommerhuset i bil med de tre døtre, hans kone skal følge efter med toget næste dag. Hun har noget arbejde, der må gøres færdigt. Men det er ikke halvårsregnskabet, der holder Heidi tilbage i byen. Hun har planlagt en nat med sin hemmelige elsker.

Det ene døgn bliver til to. Kapitel for kapitel, næsten minut for minut, krydsklippes mellem Heidi og hendes mand Vegard. På hvert deres sted, i to helt forskellige virkeligheder. Hun i byen med elskeren, på bar og restaurant og i hotelværelsets dobbeltseng. Han med børnene i sommerhuset.

Intet at fortryde er en historie om intens sex og regnvåde fisketure, om følelseskaos og ferieforventninger. Med et skarpt og veludviklet blik for mennesker og køn har Trude Marstein skrevet en stram og foruroligende historie om forelskelsesrus og bedrag, om begær og drifter og drømme – og om livets uundgåelige dagligdagsrealiteter.

Copyright © Gyldendal Norsk Forlag AS 2009
Oversat af Agnete Dorph Stjernfelt fra Ingenting å angre på

mænd, kvinder, familien, ægteskab, utroskab, forelskelse, erotik, Norge, 2000-2009

Brugerbedømmelser af Intet at fortrydeFind lignende bøger
Bogen Intet at fortryde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.