Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Jægeraf Walther Rebernik

Jæger - Bog

Bag om Jæger

I Københavns underverden er der aldrig fred. Alle vil have mere. Cash, sex, stoffer. Eller mere magt. Det er en verden af jægere. En række makabre likvideringer ser ud til at være startskuddet til en krig om styret i Hovedstaden. Samtidig forsvinder den karismatiske Chefanklager Patrick Nordstad sporløst. Specialkonsulenten Hannah, som er eminent til at opfatte detaljer, som ingen ellers ser, sættes til at spore anklageren. Sagen er Hannahs helt store chance. Men Hannah graver dybere, end hun burde, og hendes undersøgelser sætter gang i en skæbnesvanger dominoeffekt. Snart må hun kæmpe for sit eget liv. JÆGER er en rå fortælling om forbrydelse og hævn – og om kærlighed, der opstår på de mest uventede steder. Handlingen starter i København, tager os til Sverige og ender i et blodigt opgør i Norditalien. »Fremragende underholdning« FYENS STIFTSTIDENDE (5 stjerner) »Holder læseren fast, til sidste side er vendt« JYLLANDS-POSTEN (4 stjerner) »Et pletskud af en debut« KRIMIFAN.DK (5 hjerter) »Formidabel actionmættet kriminalroman« TITLEN.DK (5 stjerner) »Levende og nærværende på en helt særlig måde« BOGFIDUSEN.DK (6 stjerner) »Hæsblæsende brutal fortælling« ÅRHUS STIFTSTIDENDE (5 stjerner)

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793758650
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 368
 • Udgivet:
 • 29. November 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 142x220x29 mm.
 • Vægt:
 • 595 g.
 • 221,95 kr.
 • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • 2-4 hverdage
 • 29. Oktober 2020
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 192,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Walther Rebernik
Vis alle titler
Beskrivelse af Jæger
I Københavns underverden er der aldrig fred. Alle vil have mere. Cash, sex, stoffer. Eller mere magt. Det er en verden af jægere.

En række makabre likvideringer ser ud til at være startskuddet til en krig om styret i Hovedstaden. Samtidig forsvinder den karismatiske Chefanklager Patrick Nordstad sporløst. Specialkonsulenten Hannah, som er eminent til at opfatte detaljer, som ingen ellers ser, sættes til at spore anklageren. Sagen er Hannahs helt store chance. Men Hannah graver dybere, end hun burde, og hendes undersøgelser sætter gang i en skæbnesvanger dominoeffekt. Snart må hun kæmpe for sit eget liv.

JÆGER er en rå fortælling om forbrydelse og hævn – og om kærlighed, der opstår på de mest uventede steder. Handlingen starter i København, tager os til Sverige og ender i et blodigt opgør i Norditalien.

»Fremragende underholdning«
FYENS STIFTSTIDENDE (5 stjerner)

»Holder læseren fast, til sidste side er vendt«
JYLLANDS-POSTEN (4 stjerner)

»Et pletskud af en debut«
KRIMIFAN.DK (5 hjerter)

»Formidabel actionmættet kriminalroman«
TITLEN.DK (5 stjerner)

»Levende og nærværende på en helt særlig måde«
BOGFIDUSEN.DK (6 stjerner)

»Hæsblæsende brutal fortælling«
ÅRHUS STIFTSTIDENDE (5 stjerner)
Brugerbedømmelser af Jæger
 • Krimiormen s. 22. April 2020

  ”Jæger” er en spændingsroman skrevet af Walther Rebernik. Man føler sig hensat til den vildeste actionfilm wow siger jeg bare. Der er virkelig fuld fart over feltet nærmest fra 1. side i ”Jæger”. Vi får som læser et rigtig godt og dybt indblik i blandt andet bandekriminalitet, Rockerkriminalitet, balkankriminelle og tidligere fremmedlegionærer.

  Med andre ord så er ”Jæger” en spændingsroman med mange forgreninger. ”Jæger starter turen i København, fortætter til de svenske skove for at ende i idylliske, måske, Italien. ”Jæger” starter med adskillige mord der ryster både politiet og den kriminelle underverden. Ofrene er meget forskellige så man kan ikke lige med det samme udlede om det er rockerkrig, bandekrig eller noget helt andet der er på spil.

  Under alle omstændigheder er alle ofrene ”Skyldige”. Specialkonsulenten Hannah Bengtsons veninde Lene Jespersen der lige er gået på barsel, anbefaler Hannah til en opgave. Hannah er veltrænet, ordensmenneske og veldisciplineret med en snas OCD, og så giver hun ikke op hvis en sag driller, men fortsætter hele vejen.

  Også efter at hun skulle være stoppet. Rigspolitichefen Birte Hornlund har en sag til Hannah og Lene har altså anbefalet Hannah til sagen. Indenfor få dage sker der adskillige mord og en chefanklager forsvinder. I højt tempo indledes historien om chefanklageren der forsvinder og om hans forfølgere fra både underverdenen og fra politiets rækker.

  ”Jæger” er skrevet i et meget farverigt sprog visse steder. Lad mig komme med et lille citat fra starten af ”Jæger”:

  ”Et nikotingult øjenbryn skød op i panden på hende, og Hannah nikkede ivrigt. I de 2 sekunder, Hannah havde øjenkontakt med rigspolitichefen, følte hun sig placeret nogenlunde på niveau med en vampyrfyrstes usleste håndlanger. Hun kunne lige så godt have haft tungen ude af munden og hundeånde.”

  ”Jæger” veksler lidt imellem nutiden og tilbage til 1989-2001 hvor man følger Markus Larsen og hører lidt om hans opvækst og starten på Markus` voksenliv. Starten på Markus` liv er temmelig sølle og Markus bliver misrøgtet. Som man når ind i historien bliver Markus` historie flettet ind i hovedhistorien om de bestialske mord på en meget naturlig og glidende måde.

  Efterhånden som Hannah dykker dybere ind i sagen viser den sig at have fangarme dybt ind i Hannahs egen fortid. Inden længe er Hannah selv på flugt fra en fortid, hun helst ikke vil huske. At ”Jæger” tager afsæt i en kampsportsverden med helt særlige principper om ære og respekt er man ikke spor i tvivl om.

  Man er ikke i tvivl om, at forfatteren har en baggrund som advokat og som karateudøver. Det fremgår tydeligt af handlingen i bogen. Måske er det også derfra at inspirationen er kommet til det drabelige plot. ”Jæger” er Walther Reberniks skønlitterære debut og det fornemmer man på ingen måde.

  ”Jæger” er velskrevet og med en rigtig god sammenhæng i historien. ”Jæger” er bestemt en anderledes debut med et internationalt format. Man sidder nærmest på kanten af stolen i spænding fra første til sidste side. Jeg ser rigtig meget frem til hvad Walther Rebernik ellers indeholder af spændende skønlitterær litteratur i fremtiden.

  ”Jæger” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen hvis du er til drabelig og voldsom spænding.

  Vurdering: 5/6 Roser

  http://www.krimiormen.dk


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Jæger findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.