Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Jeg elsker Patchwork af Helene Gravenhorst

Jeg elsker Patchwork

Bag om Jeg elsker Patchwork

Patchwork og håndarbejde generelt er ved at genfinde en plads i danskernes fritid. Flere og flere har et ønske om at fremstille noget unikt, smukt og gerne anvendeligt til hjemmet. Interessen for patchwork er vokset gennem de seneste år, og især blandt de 20-40-årige har der været efterspørgsel efter nyt og anderledes design i tråd med tidens boligindretning. Der findes flere bøger på det danske marked, både gamle og nye, omhandlende mere traditionelt patchwork, men ikke mange er skrevet på dansk med fokus på moderne patchwork. Der udvikles til stadighed nyt og spændende tilbehør inden for patchworkfremstilling, blandt andet findes der et hav af specielle linealer til hjælp ved udskæring af stoffet i diverse former og faconer. Ofte bliver disse linealer kun anvendt til netop det ene mønster, de blev købt til, hvilket har givet forfatteren ideen til at designe nye mønstre for at få genbrugt disse ofte dyre linealer til flere forskellige mønstre i moderne stil. Da alle mønstrene er bygget op omkring anvendelse af disse linealer, er looket geometrisk, enkelt og meget stilrent. Jeg elsker patchwork henvender sig ikke til nybegyndere, men har mønstre i varierende sværhedsgrader fra lettere erfaren og opefter. Der er lagt vægt på fremstilingen af 10-12 quilts i størrelse ca. 150 x 200 cm til brug i hjemmet – fx til at hygge sig med i sofaen eller yndlingslænestolen. Eller blot som dekoration i boligindretningen. Helene har en let og meget humoristisk tilgang til fremstillingen af patchwork – det skal først og fremmest være hyggeligt og sjovt at sy. Om forfatteren Helene Gravenhorst købte sin første symaskine i 1985 og har siden da slidt flere maskiner op. Interessen for patchwork opstod, da hun boede i USA for 20 år siden pga. sin mands arbejde, og dette blev en altoverskyggende hobby. Efter mange år i flere forskellige lande vendte familien for 10 år siden hjem til Danmark, hvor Helene i et par år uddannede sig inden for beklædningsdesign. Hun er derfor sy-teknisk særdeles veluddannet. De sidste 5-7 år er patchwork blevet Helenes fuldtidsbeskæftigelse, og hun har en stor systue i hjemmet. Siden 2011 har Helene arbejdet hos Speich Design i Lyngby, en af Danmarks største og mest velassorterede patchworkbutikker, og hun ved derigennem, hvad der rør sig på markedet. I sommeren 2013 syede Helene flere gange patchwork i TV2 Frihuset og blev derigennem et meget kendt ansigt inden for patchworkverdenen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793430310
 • Udgivet:
 • 23. maj 2016
 • 158,95 kr.
 • 169,95 kr.
 • 11,00 kr. (6%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 19% som medlem
 • 137,95 kr.
 • 32,00 kr. (19%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Helene Gravenhorst
Se alle titler
Beskrivelse af Jeg elsker Patchwork
Patchwork og håndarbejde generelt er ved at genfinde en plads i danskernes fritid. Flere og flere har et ønske om at fremstille noget unikt, smukt og gerne anvendeligt til hjemmet. Interessen for patchwork er vokset gennem de seneste år, og især blandt de 20-40-årige har der været efterspørgsel efter nyt og anderledes design i tråd med tidens boligindretning. Der findes flere bøger på det danske marked, både gamle og nye, omhandlende mere traditionelt patchwork, men ikke mange er skrevet på dansk med fokus på moderne patchwork.
Der udvikles til stadighed nyt og spændende tilbehør inden for patchworkfremstilling, blandt andet findes der et hav af specielle linealer til hjælp ved udskæring af stoffet i diverse former og faconer. Ofte bliver disse linealer kun anvendt til netop det ene mønster, de blev købt til, hvilket har givet forfatteren ideen til at designe nye mønstre for at få genbrugt disse ofte dyre linealer til flere forskellige mønstre i moderne stil. Da alle mønstrene er bygget op omkring anvendelse af disse linealer, er looket geometrisk, enkelt og meget stilrent.

Jeg elsker patchwork henvender sig ikke til nybegyndere, men har mønstre i varierende sværhedsgrader fra lettere erfaren og opefter. Der er lagt vægt på fremstilingen af 10-12 quilts i størrelse ca. 150 x 200 cm til brug i hjemmet – fx til at hygge sig med i sofaen eller yndlingslænestolen. Eller blot som dekoration i boligindretningen. Helene har en let og meget humoristisk tilgang til fremstillingen af patchwork – det skal først og fremmest være hyggeligt og sjovt at sy.

Om forfatteren
Helene Gravenhorst købte sin første symaskine i 1985 og har siden da slidt flere maskiner op. Interessen for patchwork opstod, da hun boede i USA for 20 år siden pga. sin mands arbejde, og dette blev en altoverskyggende hobby. Efter mange år i flere forskellige lande vendte familien for 10 år siden hjem til Danmark, hvor Helene i et par år uddannede sig inden for beklædningsdesign. Hun er derfor sy-teknisk særdeles veluddannet. De sidste 5-7 år er patchwork blevet Helenes fuldtidsbeskæftigelse, og hun har en stor systue i hjemmet. Siden 2011 har Helene arbejdet hos Speich Design i Lyngby, en af Danmarks største og mest velassorterede patchworkbutikker, og hun ved derigennem, hvad der rør sig på markedet. I sommeren 2013 syede Helene flere gange patchwork i TV2 Frihuset og blev derigennem et meget kendt ansigt inden for patchworkverdenen.
Brugerbedømmelser af Jeg elsker Patchwork


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Jeg elsker Patchwork findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.