Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jeg lader dig gå - Clare Mackintosh - Bog

Bag om Jeg lader dig gå

Clare Mackintosh har solgt 1 million bøger. SUNDAY TIMES BESTSELLERNEW YORK TIMES BESTSELLER Vinder af årets bedsts krimi 2015/ EnglandVinder af året bedste internationale roman 2016 / Frankrig Udkommet i 30 lande Nu solgt 600.000 eksemplarer alene i England Thriller/Domestic Noir ♥♥♥♥♥ Dagbladet ♥♥♥♥♥ VG ♥♥♥♥♥ Ekstra Bladet ♥♥♥♥♥ Bogliv ♥♥♥♥♥ Plusbog Pressen skriver: ‘En sensationel debut […] en utrolig intensitet, som fanger dig og aldrig – nogensinde – slipper dig igen’ – Daily Mail ‘En fantastisk, medrivende læseoplevelse med et utroligt twist som slog mig helt ud. Jeg elskede den og ville ikke have, at den skulle slutte’ – Peter James 'Køligt, fængslende og medfølende. Jeg lader dig gå, er en fint udformet roman med et killer twist' - Paula Hawkins 'Hold da op en historie! Her kan man tale om pageturner, twists. Jeg var helt opslugt. Og rimelig rystet' - Sara Blædel 'Hvis du er til thrillere er denne bog et absolut must. Det er noget af det bedste jeg har læst længe. Clare Mackintosh har fuldstændig slået benene væk under mig med denne bog' - Læser Saxo.com En tragisk ulykke. Det hele skete så hurtigt. Hun kunne ikke have forhindret det. Kunne hun? På et sekund er Jenna Grays verden blevet til et mareridt. Hendes eneste håb for at komme videre er at efterlade alt hun kender, og starte på en frisk. Desperat efter at flygte flytter Jenna til en isoleret hytte på den walisiske kyst, men hun hjemsøges af frygt, sorg og minder om en forfærdelig aften i november, som ændrede hendes liv for evigt. Langsomt begynder Jenna at skimte muligheden for lykke i fremtiden. Men hendes fortid er ved at indhente hende, og konsekvenserne vil være ødelæggende…

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793338289
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Udgivet:
 • 10. Marts 2017
 • Udgave:
 • 3
 • Størrelse:
 • 156x231x33 mm.
 • Vægt:
 • 564 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 7. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Jeg lader dig gå

  Beskrivelse af Jeg lader dig gå

  DANSK BESTSELLER, SUNDAY TIMES BESTSELLER, NEW YORK TIMES BESTSELLER Vinder af årets bedsts krimi 2015/ England, Vinder af året bedste internationale roman 2016 / Frankrig ♥♥♥♥♥ POLITIKEN ★ ★ ★ ★ ★ Ekstra Bladet ★ ★ ★ ★ ★ Findals krimiside ★ ★ ★ ★ ★ Frk. Tines krimitanker ♥♥♥♥♥ Bogliv ♥♥♥♥♥ Bogfinken "Hold da op en historie! Her kan man tale om pageturner, twists. Jeg var helt opslugt. Og rimelig rystet". - Sara Blædel En tragisk ulykke. Det hele skete så hurtigt. Hun kunne ikke have forhindret det. Kunne hun? På et sekund er Jenna Grays verden blevet til et mareridt. Hendes eneste håb for at komme videre er at efterlade alt hun kender, og starte på en frisk. Desperat efter at flygte flytter Jenna til en isoleret hytte på den walisiske kyst, men hun hjemsøges af frygt, sorg og minder om en forfærdelig aften i november, som ændrede hendes liv for evigt. Langsomt begynder Jenna at skimte muligheden for lykke i fremtiden. Men hendes fortid er ved at indhente hende, og konsekvenserne vil være ødelæggende… Clare Mackintosh er også forfatter til bøgerne Jeg ser dig, Lad mig dø og Når det er slut. Og Gidsel udkommer den 10.10.2021.

  Forlagets beskrivelse af Jeg lader dig gå

  DANSK BESTSELLER, SUNDAY TIMES BESTSELLER, NEW YORK TIMES BESTSELLER
  Vinder af årets bedsts krimi 2015/ England, Vinder af året bedste internationale roman 2016 / Frankrig

  ♥♥♥♥♥

  POLITIKEN

  ★ ★ ★ ★ ★

  Ekstra Bladet


  ★ ★ ★ ★ ★

  Findals krimiside

  ★ ★ ★ ★ ★

  Frk. Tines krimitanker

  ♥♥♥♥♥

  Bogliv

  ♥♥♥♥♥

  Bogfinken

  "Hold da op en historie! Her kan man tale om pageturner, twists. Jeg var helt opslugt. Og rimelig rystet".

  - Sara Blædel

  En tragisk ulykke. Det hele skete så hurtigt. Hun kunne ikke have forhindret det. Kunne hun? På et sekund er Jenna Grays verden blevet til et mareridt. Hendes eneste håb for at komme videre er at efterlade alt hun kender, og starte på en frisk.

  Desperat efter at flygte flytter Jenna til en isoleret hytte på den walisiske kyst, men hun hjemsøges af frygt, sorg og minder om en forfærdelig aften i november, som ændrede hendes liv for evigt.

  Langsomt begynder Jenna at skimte muligheden for lykke i fremtiden. Men hendes fortid er ved at indhente hende, og konsekvenserne vil være ødelæggende…

  Clare Mackintosh er også forfatter til bøgerne Jeg ser dig, Lad mig dø og Når det er slut. Og Gidsel udkommer den 10.10.2021.

  Brugerbedømmelser af Jeg lader dig gå  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.