Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Jul på Grannelly House - E-bog

Bag om Jul på Grannelly House

Louise har for længe undertrykt sine drømme om at skrive en bog, og sætter nu kurs mod Sydengland og det skrive-retreat hun har drømt om i et år. Hun har altid har drømt om at være forfatter, men indtil videre er det til hendes store frustration ikke lykkedes at komme i gang med skriveriet. Hun udskifter det seriøse advokatkontor i Lyngby med engelsk landsbycharme, og omgivelser som taget ud af en episode af Downton Abbey. På godset møder hun finurlige typer som også har fundet vej til retreatet, og en charmerende englænder med bløde krøller og blå øjne bag brilleglasset, og muligvis også et spøgelse... Jul på Grannelly House er en sød og romantisk fortælling, som hurtigt kan læses på en eftermiddag.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793257078
 • Udgivet:
 • 28. Oktober 2019
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Jul på Grannelly House

  Beskrivelse af Jul på Grannelly House

  Louise har for længe undertrykt sine drømme om at skrive en bog, og sætter nu kurs mod Sydengland og det skrive-retreat hun har drømt om i et år. Hun har altid har drømt om at være forfatter, men indtil videre er det til hendes store frustration ikke lykkedes at komme i gang med skriveriet.
  Hun udskifter det seriøse advokatkontor i Lyngby med engelsk landsbycharme, og omgivelser som taget ud af en episode af Downton Abbey. På godset møder hun finurlige typer som også har fundet vej til retreatet, og en charmerende englænder med bløde krøller og blå øjne bag brilleglasset, og muligvis også et spøgelse...
  Jul på Grannelly House er en sød og romantisk fortælling, som hurtigt kan læses på en eftermiddag.

  Brugerbedømmelser af Jul på Grannelly House  Find lignende bøger

  Bogen Jul på Grannelly House findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.