Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Kadolejdoaf Pernille Brinch

Kadolejdo - Spil

- Et sjovt stavespil

Bag om Kadolejdo

Beskrivelse:Sjovt ordspil, hvor der skal dannes flest ord ud af de kort, man trækker. Stumme bogstaver, vokalforvekslinger og andre staveudfordringer bliver leget ind, mens I spiller. Det er stavetræning på en sjov, anderledes og motiverende måde. Kadolejdo går ud på at sætte brikker med stavelser sammen til ord. Nogle brikker kan bruges som ord alene, fx lo og læ. Alle brikker kan indgå i længere ord fx ko-ne eller me-lo-di. Spillet er delt op i tre sværhedsgrader. Brikkerne fra de tre niveauer kan sagtens kombineres og bruges i samme spil, når I er parate til det. Niveau 1 - grøn. Her trænes alle bogstavlydene - især vokalerne. Derudover at e som slutlyd lyder som /ә/ f.eks. [læ-se]. Ellers er det lydrette kombinationer. Niveau 2 - blå. Her er fokus udlyde. Der er mange endelser, og især endelsen -er øves og ord med to konsonanter i udlyd, men ingen stumme bogstaver. Her kommer så småt vokaler, der ændrer lyd og små stavefælder. Niveau 3 - violet. Her er der mange stavefælder, stumme bogstaver og vokalerne ændrer lyd. Læringsmål: Sætte bogstavlyde sammenFokus på endelserStumme bogstaverVokalforvekslinger.Alder: 7-12 år Indhold: 81 kort (3 niveauer) · 1 terning · opbevaringstaske Se video om spillet her: https://youtu.be/w3iouL9CJn0

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • EAN:
 • 9788793322257
 • Udgivet:
 • 1. Oktober 2017
 • 143,95 kr.
 • 39,95 kr.
 • 2-4 hverdage
 • 24. September 2020
Eller spar samlet 13% som medlem
 • 125,95 kr.
 • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Pernille Brinch
Vis alle titler
Beskrivelse af Kadolejdo
Beskrivelse:Sjovt ordspil, hvor der skal dannes flest ord ud af de kort, man trækker. Stumme bogstaver, vokalforvekslinger og andre staveudfordringer bliver leget ind, mens I spiller. Det er stavetræning på en sjov, anderledes og motiverende måde.

Kadolejdo går ud på at sætte brikker med stavelser sammen til ord. Nogle brikker kan bruges som ord alene, fx lo og læ. Alle brikker kan indgå i længere ord fx ko-ne eller me-lo-di.

Spillet er delt op i tre sværhedsgrader. Brikkerne fra de tre niveauer kan sagtens kombineres og bruges i samme spil, når I er parate til det.

Niveau 1 - grøn.
Her trænes alle bogstavlydene - især vokalerne. Derudover at e som slutlyd lyder som /ә/ f.eks. [læ-se]. Ellers er det lydrette kombinationer.

Niveau 2 - blå.
Her er fokus udlyde. Der er mange endelser, og især endelsen -er øves og ord med to konsonanter i udlyd, men ingen stumme bogstaver. Her kommer så småt vokaler, der ændrer lyd og små stavefælder.

Niveau 3 - violet.
Her er der mange stavefælder, stumme bogstaver og vokalerne ændrer lyd.

Læringsmål:
Sætte bogstavlyde sammenFokus på endelserStumme bogstaverVokalforvekslinger.Alder: 7-12 år

Indhold: 81 kort (3 niveauer) · 1 terning · opbevaringstaske

Se video om spillet her: https://youtu.be/w3iouL9CJn0
Brugerbedømmelser af Kadolejdo


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.