Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Karruselrejse - E-bog

Bag om Karruselrejse

Tiden er 1960'erne. De tre venner Tim, Kurt og Steffen er taget på ferie til en lille, dansk fjordby. Målet med turen er at nyde solen, sommeren og livet så meget som muligt. Særligt den lokale Joanna giver anledning til konkurrence blandt de tre. Men den ellers så idylliske by gemmer også på nogle ubehagelig typer og endnu mere ubehagelige hemmeligheder. "Karruselrejse" er den prisbelønnede Bent William Rasmussens debutroman. Bent William Rasmussen (1924-2010) var en dansk skønlitterær forfatter og dramatiker. Bent William Rasmussen var oprindeligt uddannet jurist og arbejdede i flere år i bankvæsenet, inden han debuterede i 1963 med romanen "Karruselrejsen". Sidenhen fulgte adskillige romaner, novellesamlinger og skuespil. Han fik sit litterære gennembrud i 1970 med den anmelderroste "Til venstre for Virum". Bent William Rasmussen modtog Henrik Pontoppidans mindelegat i 1981 og Weekendavisens litteraturpris 1986.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711617670
  • Udgivet:
  • 12. Januar 2017
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Karruselrejse

Tiden er 1960'erne. De tre venner Tim, Kurt og Steffen er taget på ferie til en lille, dansk fjordby. Målet med turen er at nyde solen, sommeren og livet så meget som muligt. Særligt den lokale Joanna giver anledning til konkurrence blandt de tre. Men den ellers så idylliske by gemmer også på nogle ubehagelig typer og endnu mere ubehagelige hemmeligheder.

"Karruselrejse" er den prisbelønnede Bent William Rasmussens debutroman.

Bent William Rasmussen (1924-2010) var en dansk skønlitterær forfatter og dramatiker. Bent William Rasmussen var oprindeligt uddannet jurist og arbejdede i flere år i bankvæsenet, inden han debuterede i 1963 med romanen "Karruselrejsen". Sidenhen fulgte adskillige romaner, novellesamlinger og skuespil. Han fik sit litterære gennembrud i 1970 med den anmelderroste "Til venstre for Virum".

Bent William Rasmussen modtog Henrik Pontoppidans mindelegat i 1981 og Weekendavisens litteraturpris 1986.

Brugerbedømmelser af KarruselrejseFind lignende bøger

Bogen Karruselrejse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.