Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Kommunikation i praksis af Heidi Andersen

Kommunikation i praksis - E-bog

Bag om Kommunikation i praksis

Kommunikation er grundlaget for enhver formidling, forståelse og sparring. Når vi vil noget med hinanden, er det nødvendigt at kommunikere. Denne bog giver læseren en indføring i de processer og de overvejelser, der er knyttet til selvstændigt og professionelt at varetage skriftlige, verbale og digitale kommunikationsopgaver. Kommunikation i praksis har fire dele: Første del redegør for de grundlæggende teorier om kommunikation samt om de paradigmer, kommunikation er blevet anskuet ud fra i de senere årtier. Anden del fokuserer på den dialogbaserede kommunikation, og hvordan man kan komme fra konflikt til dialog. Tredje del tager fat på organisationers interne og eksterne kommunikation. Fjerde del består af øvelser, der kan bruges i undervisningen. Kommunikation i praksis er især til studerende inden for de videregående erhvervsuddannelser. For at stoffet bliver lettere at tilegne sig og mere praktisk orienteret, er der øvelser til hvert kapitel, og undervejs er der mange eksempler på vellykket og mindre vellykket kommunikation.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788759323526
 • Beskyttelse:
 • DRM
 • Udgivet:
 • 21. August 2013
 • 260,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
 • 226,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Kommunikation i praksis
Kommunikation er grundlaget for enhver formidling, forståelse og sparring. Når vi vil noget med hinanden, er det nødvendigt at kommunikere. Denne bog giver læseren en indføring i de processer og de overvejelser, der er knyttet til selvstændigt og professionelt at varetage skriftlige, verbale og digitale kommunikationsopgaver.

Kommunikation i praksis har fire dele:

Første del redegør for de grundlæggende teorier om kommunikation samt om de paradigmer, kommunikation er blevet anskuet ud fra i de senere årtier.

Anden del fokuserer på den dialogbaserede kommunikation, og hvordan man kan komme fra konflikt til dialog.

Tredje del tager fat på organisationers interne og eksterne kommunikation.

Fjerde del består af øvelser, der kan bruges i undervisningen.

Kommunikation i praksis er især til studerende inden for de videregående erhvervsuddannelser. For at stoffet bliver lettere at tilegne sig og mere praktisk orienteret, er der øvelser til hvert kapitel, og undervejs er der mange eksempler på vellykket og mindre vellykket kommunikation.
Brugerbedømmelser af Kommunikation i praksis


Find lignende bøger
Bogen Kommunikation i praksis findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.