Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Korsvejenaf B-Joe

Korsvejen - Bog

af B-Joe
 • Produktet er ikke tilgængeligt og kan desværre ikke skaffes eller leveres.

Bag om Korsvejen

KORSVEJEN er en fortælling om musik og mørk magi – og om en mojo fra Misssissippi. Musikeren B-Joe er taget til blues-musikkens vugge i Mississippi, hvor han ved nattetide opsøger blues-legenden Robert Johnsons grav. Om Johnson sagde man, at han en nat ved en helt symbolsk crossroad (deraf bogens titel) som en anden Faust indgik en pagt med djævelen, der ’over night’ satte den før temmelig middelmådige musiker i stand til at spille overjordisk på sin guitar. Men prisen skulle betales, og kun 27 år gammel blev Robert Johnson kaldt hjem af mørkets hersker. Han blev dermed det første unge døde medlem af Club 27, der i dag tæller så prominente medlemmer som Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain og senest Amy Winehouse. Af jord og rekvisitter fra Robert Johnsons grav fremstiller B-Joe en såkaldt mojo – en amulet, der siges at give magiske evner til ejeren. Og ganske rigtigt: efterfølgende oplever B-Joes hensygnende musikalske karriere et uforklarligt opsving. B-Joe beslutter derfor at rejse tilbage til Mississippi og fremstille flere mojos, men man skal ikke lege med mørkets kræfter. Don’t mess with magic! Langsomt begynder der at indtræffe ildevarslende hændelse i B-Joes liv: Er det Djævelen, der kalder, og er det for sent at bryde pagten og skille sig af med den magiske mojo? Om forfatteren: B-Joe, født 1966 i København, er en rutineret rockguitarist, der har indspillet adskillige albums og spillet sammen med flere anerkendte navne, bl.a. Dylan-guitaristen Billy Cross. I dag er han medlem af Michael Hardinger Band. KORSVEJEN er hans debut som forfatter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740616729
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 200
 • Udgivet:
 • 16. August 2017
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 142x212x20 mm.
 • Vægt:
 • 336 g.
Andre bøger af B-Joe
Vis alle titler
Beskrivelse af Korsvejen
KORSVEJEN er en fortælling om musik og mørk magi – og om en mojo fra Misssissippi.

Musikeren B-Joe er taget til blues-musikkens vugge i Mississippi, hvor han ved nattetide opsøger blues-legenden Robert Johnsons grav. Om Johnson sagde man, at han en nat ved en helt symbolsk crossroad (deraf bogens titel) som en anden Faust indgik en pagt med djævelen, der ’over night’ satte den før temmelig middelmådige musiker i stand til at spille overjordisk på sin guitar. Men prisen skulle betales, og kun 27 år gammel blev Robert Johnson kaldt hjem af mørkets hersker. Han blev dermed det første unge døde medlem af Club 27, der i dag tæller så prominente medlemmer som Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain og senest Amy Winehouse.

Af jord og rekvisitter fra Robert Johnsons grav fremstiller B-Joe en såkaldt mojo – en amulet, der siges at give magiske evner til ejeren. Og ganske rigtigt: efterfølgende oplever B-Joes hensygnende musikalske karriere et uforklarligt opsving. B-Joe beslutter derfor at rejse tilbage til Mississippi og fremstille flere mojos, men man skal ikke lege med mørkets kræfter. Don’t mess with magic! Langsomt begynder der at indtræffe ildevarslende hændelse i B-Joes liv: Er det Djævelen, der kalder, og er det for sent at bryde pagten og skille sig af med den magiske mojo?

Om forfatteren:
B-Joe, født 1966 i København, er en rutineret rockguitarist, der har indspillet adskillige albums og spillet sammen med flere anerkendte navne, bl.a. Dylan-guitaristen Billy Cross. I dag er han medlem af Michael Hardinger Band. KORSVEJEN er hans debut som forfatter.
Brugerbedømmelser af Korsvejen
 • Sander P. 25. Juni 2020

  Korsvejen af B-Joe er en fortryllende rejse i Mississippi-deltaet på jagt efter en Mojo og/eller en dybere betydning af Mojo eller måske meningen med livet. Det er min opfattelse at handlingen bevæger på en kant mellem fiktion og virkelighed. Jeg synes de afsnit, hvor der refereres til kendte steder i Danmark og kendte personer og bands er bogens klart svageste elementer - til gengæld er de centrale vel cirka 90 % af bogen en klar fornøjelse at læse, velskrevet og med rigtig mange gode betragtninger omkring levevilkårene for indbyggerne, den historiske baggrund, det spirituelle, og musikken. Der er også plads til betragtninger omkring racisme og veganer/ikke-veganer uden at bliver bogens hoved-tema. Har man bare den mindste interesse for bluesmusik eller måske bare interesse i et ærligt indblik i livet i Mississippi-deltaet kan man ikke komme uden om denne skønne bog.


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Korsvejen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.