Lydbog til Mp3 afspiller eller CD

For at overføre din lydbog til din MP3 afspiller skal du gøre følgende: Efter du har købt lydbogen hos tales.dk, skal du åbne din e-mail og downloade lydbogen via det medfølgende link.

  1. Gem lydbogen et vilkårligt sted på computeren. Det anbefales dog at lægge alle lydbøgerne under mappen “Musik”.

  2. De fleste MP3 afspillere fungerer som en disk, dvs. du blot kan højreklikke på din lydbog og trykke “kopier”, derefter går du ind på din MP3 afspiller, højreklikker og trykker “Sæt ind”.

  3. Din MP3 afspiller bør nu genkende lydbogen og den fungerer som alle dine andre sange.

Lydbog på CD-ROM

Ønsker du at brænde lydbogen ned på en CD, som du kan høre på anlægget derhjemme eller i bilen, skal du gøre følgende afhængig af om du er PC eller MAC bruger:  

 

Til PC brugere

Følg denne guide for at brænde lydbogen med Windows media player: http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Burn-a-CD-or-DVD-in-Windows-Media-Player  

 

Til MAC brugere

Benyt iTunes til at brænde din lydbog ned på en CD.  

  1. Vælg Ny spilleliste i menuen Arkiv. (Indtast et navn for din spilleliste på kildelisten og træk sangene hen til din nye spilleliste.)

  2. Marker spillelisten og vælg Brænd spilleliste til disk fra menuen Arkiv i iTunes. Indsæt en tom og skrivebar cd i dit drev og brændingen påbegyndes.

Fandt du dette svar nyttigt? 5 1

Udgivet: 10. marts 2020 Opdateret: 10. marts 2020
Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Vi opfordrer vores kunder til at forsøge at finde svar på denne side, da det er den hurtigste måde at få svar på et givent spørgsmål.
Såfremt det ikke er muligt, er det naturligvis også muligt at kontakte os ved at klikke nedenfor.


Kontakt os