Udvidet returret til d. 31. januar 2023

Kvinden de meldte savnet - Sara Blædel - E-bog

Bag om Kvinden de meldte savnet

Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig helt overraskende, at hun egentlig er dansk, og at hun i 18 år har stået på dansk politis liste over savnede. Der er ingen spor efter gerningsmanden, så engelsk politi prøver i stedet at finde et motiv til drabet. Derfor beder de kriminalassistent Louise Rick fra eftersøgningsafdelingen undersøge, hvorfor en række danskere har indsat meget store beløb på kvindens bankkonto. Det bliver starten på en større efterforskning. Da alt er afdækket, har man ikke bare fundet det chokerende svar, men hele sagen kommer også til at vende op og ned på alt i Louises liv.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771591446
 • Udgivet:
 • 7. November 2014
 • Straks på e-mail.

Online pris

 • BLACK NOVEMBER

Fordelspris

Anmeldelser af Kvinden de meldte savnet

  Beskrivelse af Kvinden de meldte savnet

  Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig, at hun er dansk og i 18 år har stået på politiets liste over savnede. Engelsk politi har ingen spor efter gerningsmanden og leder i stedet efter et motiv til drabet. Derfor beder de Louise Rick fra Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi finde ud af, hvorfor en række danskere har indsat store beløb på kvindens bankkonto. Det fører efterforskningen i en retning, der er lige så uventet, som den er kontroversiel. Og samtidig sættes Louises forhold til makkeren Eik på en alvorlig prøve.

  Forlagets beskrivelse af Kvinden de meldte savnet

  Da en kvinde bliver dræbt i England, viser det sig, at hun er dansk og i 18 år har stået på politiets liste over savnede.

  Engelsk politi har ingen spor efter gerningsmanden og leder i stedet efter et motiv til drabet. Derfor beder de Louise Rick fra Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi finde ud af, hvorfor en række danskere har indsat store beløb på kvindens bankkonto.

  Det fører efterforskningen i en retning, der er lige så uventet, som den er kontroversiel. Og samtidig sættes Louises forhold til makkeren Eik på en alvorlig prøve.

  Brugerbedømmelser af Kvinden de meldte savnet  Find lignende bøger
  Bogen Kvinden de meldte savnet findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.