Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvinden i blåt - Elly Griffiths - Bog

- En Ruth Galloway krimi - bind 8

Bag om Kvinden i blåt

Krimiserien om knogle ekspert arkæologen Ruth Galloway er tilbage med flere thriller-spækkede mordsager og mystiske trusselsbreve. Det er det 8. bind i den populære krimiserie, og hvis ikke du har læst de tidligere bøger, er disse fortællinger lige til at tage fat i! Hver bog har en selvstændig historie og kræver ikke du har læst de tidligere. Vi befinder os på en kirkegård i Walsingham, hvor der sidder en mystisk kvinde og er iklædt i en blå kappe. Den smukke fotomodel bliver fundet myrdet dagen efter, og vice kriminalkommissæren Harry Nelson konstaterer, at hun har været indlagt på en afvænningsklinik. Da Ruth Galloways gamle veninde fra universitet begynder at modtage truende og hadske anonyme breve, er det starten på krimi-puslespillet. De indeholder alle spor af referencer til “en kvinde i blåt”. Er der en sammenhæng mellem brevene og mordet? Alt tyder på at morderen vil vende tilbage, for Galloway og Nelson betyder det en ny strategi planlægning, så morderen kan fanges!

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788712060017
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 360
 • Udgivet:
 • 3. Marts 2021
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 154x226x34 mm.
 • Vægt:
 • 609 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 4. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Kvinden i blåt

  Beskrivelse af Kvinden i blåt

  Krimiserien om knogle ekspert arkæologen Ruth Galloway er tilbage med flere thriller-spækkede mordsager og mystiske trusselsbreve. Det er det 8. bind i den populære krimiserie, og hvis ikke du har læst de tidligere bøger, er disse fortællinger lige til at tage fat i! Hver bog har en selvstændig historie og kræver ikke du har læst de tidligere.

  Vi befinder os på en kirkegård i Walsingham, hvor der sidder en mystisk kvinde og er iklædt i en blå kappe. Den smukke fotomodel bliver fundet myrdet dagen efter, og vice kriminalkommissæren Harry Nelson konstaterer, at hun har været indlagt på en afvænningsklinik.

  Da Ruth Galloways gamle veninde fra universitet begynder at modtage truende og hadske anonyme breve, er det starten på krimi-puslespillet. De indeholder alle spor af referencer til “en kvinde i blåt”. Er der en sammenhæng mellem brevene og mordet? Alt tyder på at morderen vil vende tilbage, for Galloway og Nelson betyder det en ny strategi planlægning, så morderen kan fanges!

  Forlagets beskrivelse af Kvinden i blåt

  8. bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, som har solgt over 100.000 eksemplarer i Danmark alene. Hver bog indeholder en selvstændig historie, så bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

  På en kirkegård i Walsingham sidder en mystisk kvindeskikkelse. Hun er iklædt en blå kappe, og det ser ud, som om hun venter på nogen. Dagen efter bliver hun fundet myrdet, og vicekriminalkommissær Harry Nelson kan konstatere, at den døde kvinde var en smuk fotomodel indlagt på en lokal afvænningsklinik.Ruth Galloways gamle veninde fra universitetet er præst i Walsingham, som er et gammelt pilgrimsmål i Norfolk, der vrimler med nonner, præster og nysgerrige turister. Hun tilkalder Ruth i forbindelse med en anden ubehagelig sag: Veninden er begyndt at modtage hadske, anonyme breve, der indeholder referencer til ”en kvinde i blåt”.

  Sammenhængen mellem den døde kvinde og trusselsbrevene kan umuligt være et tilfælde. Mens det lille samfund forbereder sig på det årlige påskespil om Jesu korsfæstelse, indleder Ruth og Nelson en kamp mod tiden. For alt tyder på, at morderen vil slå til igen.

  "Fuld af atmosfære."
  THE NEW YORK TIMES

  "Jeg er vild med Elly Griffiths’ krimier. Man skiftevis gyser og griner højt, det er simpelthen så godt."
  KATRINE ENGBERG, KRIMIFORFATTER

  Indhold

  Her er rækkefølgen på de spændende fortællinger om Ruth Galloways krimi-mysterier:

  2. Løgnens hus (2018)
  5. Det tavse vidne (2019)
  6. De udstødte (2020)
  8. Kvinden i blåt (2021)

  Brugerbedømmelser af Kvinden i blåt

  • Krimiormen s. 3. Marts 2021

   ”Kvinden i blåt” er absolut én af mine favoritter. Den er skrevet i et enkelt sprog med en overskuelig handling og stadig så læseren føler gyset over mysteriet der krydres med en tilpas mængde humor. Som altid, så er det absolut en fordel at læse en serie fra en ende af.

   Men lige præcis Elly Griffiths serie om Ruth Galloway er konstrueret, så de kan læses helt uafhængigt af hinanden. ”Kvinden i blåt” får mine varmeste anbefalinger med på vejen. ”Kvinden i blåt er bestemt en krimi i topklasse.

   Vurdering: 5/6 Roser.

   Krimiormen.dk


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.