Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvinden i buret - Lydbog MP3 - Jussi Adler-Olsen - Lydbog

- Afdeling Q

Bag om Kvinden i buret - Lydbog MP3

Kvinden i buret er første bog i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne gætter på alt fra mord og kidnapning til en frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang – men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden. Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ’sager under særlig bevågenhed’, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740014761
 • Format:
 • CD
 • Udgivet:
 • 28. Marts 2014
 • 1-2 hverdage.
 • 4. April 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Kvinden i buret - Lydbog MP3

  Beskrivelse af Kvinden i buret - Lydbog MP3

  Kvinden i buret er første bog i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.


  En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne gætter på alt fra mord og kidnapning til en frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang – men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden.


  Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ’sager under særlig bevågenhed’, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den.

  Forlagets beskrivelse af Kvinden i buret - Lydbog MP3

  En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig over historien, og overskrifterne gætter på alt fra mord og selvmord til frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang, men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden.

  Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ´Sager under særlig bevågenhed´, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan.

  Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den, eller om de selv vil blive ofre for

  Brugerbedømmelser af Kvinden i buret - Lydbog MP3

  • Susanne 22. November 2020

   Super hurtig levering
   Intet at klage over

  • Heidi A. 1. Maj 2018

   Pas på med den her serie. Man bliver afhængig.


  Find lignende bøger
  Bogen Kvinden i buret - Lydbog MP3 findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.