Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvinden i vinduet - A.J. Finn - Bog

Bag om Kvinden i vinduet

Kvinden i vinduet er en psykologisk thriller om newyorkeren, Anna Fox, hvis liv langsomt er smuldret bort som sand mellem fingrene. Hun bor isoleret og alene i sit hus i New York, fordi hendes agorafobi og heftige angstanfald har medført tabet af både mand og jobbet som børnepsykolog. Hun tør ikke bevæge sig udenfor, så derfor tilbringer hun tiden med at chatte online, se film og udspionere sine naboer. Det er især Annas beskæftigelse med at udspionere den perfekte nabofamilie, der giver hendes dage indhold. Da hun en aften ser, at moren i den perfekte familie falder om med en kniv i brystet, bryder Anna straks ud af sin isolation og ringer til politiet. Mødet med politiet og den virkelige verden bliver overvældende for Annas ustabile sind, og pludselig sortner alting. Da hun igen kommer til sig selv, er det som om intet er hændt, og ingen vil tro på Annas fortælling. Politiet kan ikke finde tegn på en forbrydelse, og de tilskriver hele hændelsen Annas psykisk tilstand. Forvirringen bliver total for Anna, som mår spørge sig selv; var det virkeligt eller var det indbildning? Har Annas paranoide sind taget over og skabt en levende film? Kvinden i vinduet i en overraskende og nervepirrende pageturner, som sørger for at læseren fastholdes fra start til slut.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711902356
 • Indbinding:
 • Paperback
 • Sideantal:
 • 424
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2019
 • Udgave:
 • 2
 • Størrelse:
 • 146x221x28 mm.
 • Vægt:
 • 549 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 25. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Kvinden i vinduet

  Beskrivelse af Kvinden i vinduet

  Kvinden i vinduet er en psykologisk thriller om newyorkeren, Anna Fox, hvis liv langsomt er smuldret bort som sand mellem fingrene. Hun bor isoleret og alene i sit hus i New York, fordi hendes agorafobi og heftige angstanfald har medført tabet af både mand og jobbet som børnepsykolog. Hun tør ikke bevæge sig udenfor, så derfor tilbringer hun tiden med at chatte online, se film og udspionere sine naboer. Det er især Annas beskæftigelse med at udspionere den perfekte nabofamilie, der giver hendes dage indhold. Da hun en aften ser, at moren i den perfekte familie falder om med en kniv i brystet, bryder Anna straks ud af sin isolation og ringer til politiet.
  Mødet med politiet og den virkelige verden bliver overvældende for Annas ustabile sind, og pludselig sortner alting. Da hun igen kommer til sig selv, er det som om intet er hændt, og ingen vil tro på Annas fortælling. Politiet kan ikke finde tegn på en forbrydelse, og de tilskriver hele hændelsen Annas psykisk tilstand. Forvirringen bliver total for Anna, som mår spørge sig selv; var det virkeligt eller var det indbildning? Har Annas paranoide sind taget over og skabt en levende film?
  Kvinden i vinduet i en overraskende og nervepirrende pageturner, som sørger for at læseren fastholdes fra start til slut.

  Forlagets beskrivelse af Kvinden i vinduet

  Bogen bag Netflix-filmen og #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER

  Det er ikke paranoia, hvis det virkelig er sket ...

  Anna Fox bor alene i sit store hus i New York. For bare et år siden var hun gift og havde et godt job. Nu lider hun af agorafobi og får voldsomme angstanfald ved tanken om at gå udenfor. Hun får dagene til at gå med at se gamle s/h film, chatte på nettet, drikke vin og udspionere sine naboer.

  Overfor bor den perfekte familie - far, mor og teenagesøn - men en aften, Anna kigger over mod deres vinduer, ser hun moren i huset falde om med en kniv i brystet. Chokeret ringer hun efter politiet og forsøger at gå ud og skaffe hjælp. Men så snart hun åbner døren, sortner det for hendes øjne, og hun kan ikke tænke klart. Efterfølgende er det, som om intet er sket. Der er intet lig, ingen tilskadekomne, ingen sørgende familiemedlemmer. Politiet noterer sig, at Anna er psykisk ustabil. Hendes lille, afgrænsede verden smuldrer langsomt, for hvad er sandheden? Var det bare noget, hun bildte sig ind?

  Bogen er filmatiseret med Amy Adams, Julianne Moore og Gary Oldman i hovedrollerne.

  * * * * * "Særdeles velskrevet" Fyns Stiftstidende

  * * * * * "Umulig at slippe. En rigtig page-tuner". Krimihjerte

  "En forrygende thriller" Bogfidusen

  "Holder sin læser i et fast greb - fra første til sidste side" Århus Stiftstidende

  "Overraskende. Nervepirrende. Fantastisk." - Gillian Flynn, forfatter til Kvinden der forsvandt

  "Helt umulig at lægge fra sig." - Stephen King

  "Til alle andre bøger med upålidelige fortællere: Barren er sat, og den er høj!" - New York Times Book Review

  "Finn har ikke bare formået på sympatisk vis at fange en depressivs indre liv, men også skrevet en virkelig medrivende thriller." - Washington Post

  "Uimodståelig og selvskrevet til film." - USA Today

  "En virkelig spændende debut, som skiller sig ud.? - Library Journal

  "Knitrer af spænding og af siderne, der vender sig af sig selv." - Kirkus Reviews

  "Virkelig overraskende." - Publishers Weekly

  ?En nervepirrende debutroman.? - Wall Street Journal

  Brugerbedømmelser af Kvinden i vinduet  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.