Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

La Glace - Marianne Stagetorn Kolos - E-bog

- Konditoriet i den moderne tidslomme

Bag om La Glace

Siden 1870 har konditoriet La Glace i hjertet af København leveret livskvalitet til generationer af kageglade kunder. Med denne bog inviterer vi Dem med indenfor i vores dejlige kageunivers. Tag med på en rejse gennem tid, sted, mennesker og flødeskum, der har formet denne moderne tidslomme. På bogens sider kommer De med på besøg i serveringslokalerne, den eksklusive Gæstesalon og i alle hjørner af produktionen, hvor kager, chokolader og isdesserter vokser frem ved dygtige hænders arbejde. De får 30 opskrifter på skønne kager, blandt andre Sportskage, Othellolagkage og Sarah Bernhardt og nogle af de mere avancerede vinderkager fra nyere tid. De møder stamgæster, de meget forskellige kundetyper, husets arkitekt, kunstnere, designere og ikke mindst de dygtige konditorer samt deres uundværlige og unikke maskiner. Vi håber, De vil gøre os den glæde og ære at tage med på rejsen. Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788772001203
 • Udgivet:
 • 6. Oktober 2017
 • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af La Glace

  Beskrivelse af La Glace

  Siden 1870 har konditoriet La Glace i hjertet af København leveret livskvalitet til generationer af kageglade kunder.

  Med denne bog inviterer vi Dem med indenfor i vores dejlige kageunivers. Tag med på en rejse gennem tid, sted, mennesker og flødeskum, der har formet denne moderne tidslomme.

  På bogens sider kommer De med på besøg i serveringslokalerne, den eksklusive Gæstesalon og i alle hjørner af produktionen, hvor kager, chokolader og isdesserter vokser frem ved dygtige hænders arbejde. De får 30 opskrifter på skønne kager, blandt andre Sportskage, Othellolagkage og Sarah Bernhardt og nogle af de mere avancerede vinderkager fra nyere tid.

  De møder stamgæster, de meget forskellige kundetyper, husets arkitekt, kunstnere, designere og ikke mindst de dygtige konditorer samt deres uundværlige og unikke maskiner.

  Vi håber, De vil gøre os den glæde og ære at tage med på rejsen.

  Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

  Brugerbedømmelser af La Glace  Find lignende bøger
  Bogen La Glace findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.