Udvidet returret til d. 31. januar 2022
Larmende Stilhed af Katja Ranvits

Larmende Stilhed - E-bog

Bag om Larmende Stilhed

”Tordenen buldrede frem inde i hende, og andrikken gik til angreb mod hendes ben. Hun sparkede den væk, så den ufrivilligt fløj gennem luften, indtil den ramte et træ og faldt til jorden. Kvindens opmærksomhed blev nu igen rettet mod andens vinge. ”Knæk den,” råbte stemmen. ”Bræk vingen på det grimme dyr.” En augustdag træder Cecilie Knudsen spændt ind på pædagogseminariets matrikel. Her møder hun Ulla, som hun hurtigt fatter sympati for. Mens deres venskab udvikler sig, forsøger Cecilie at forstå Ullas ophav og opvækst. Dette fører hende langt ind i et af Danmarkshistoriens allermørkeste kapitler. Men, hvad Cecilie ikke ved, er, at fortiden hun har prikket til, har sat mørke spor i Ulla. Og som en sulten blæksprutte efter mange år i dvale er mørket nu vågnet. Det rækker stædigt sine lange tentakler ud efter Cecilie. Og efterlader hende åndeløs og skræmt.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793796553
 • Udgivet:
 • 8. April 2021

Fås i streaming


Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Prøv GRATIS i 14 dage
 • BLACK NOVEMBER
  116,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Beskrivelse af Larmende Stilhed
”Tordenen buldrede frem inde i hende, og andrikken gik til angreb mod hendes ben. Hun sparkede den væk, så den ufrivilligt fløj gennem luften, indtil den ramte et træ og faldt til jorden. Kvindens opmærksomhed blev nu igen rettet mod andens vinge. ”Knæk den,” råbte stemmen. ”Bræk vingen på det grimme dyr.”
En augustdag træder Cecilie Knudsen spændt ind på pædagogseminariets matrikel. Her møder hun Ulla, som hun hurtigt fatter sympati for.
Mens deres venskab udvikler sig, forsøger Cecilie at forstå Ullas ophav og opvækst. Dette fører hende langt ind i et af Danmarkshistoriens allermørkeste kapitler. Men, hvad Cecilie ikke ved, er, at fortiden hun har prikket til, har sat mørke spor i Ulla. Og som en sulten blæksprutte efter mange år i dvale er mørket nu vågnet. Det rækker stædigt sine lange tentakler ud efter Cecilie. Og efterlader hende åndeløs og skræmt.
Brugerbedømmelser af Larmende Stilhed
 • Katja R. 12. April 2021

  Larmende stilhed er bind to i serien, og er lige så velskrevet som den første.
  Så det er en bog jeg varmt kan anbefale.
  Jeg har anmeldt bogen på bogrummet.dk og anmeldelsen kan læses her:
  https://bogrummet.dk/boganmeldelser/larmende-stilhed-af-katja-ranvits/

 • Dina S. 9. April 2021

  Fantastisk spændende bog, der kryber helt ind under huden på dig. Smukke og filosofiske beskrivelser går hånd i hånd i en rå fortælling om menneskers skæbne og skyggesider - og hvad du tager med dig fra din opvækst gennem livet.
  Hvis ikke du allerede har læst 1'eren skylder du dig selv at fuldende samlingen. Ranvits er en forfatter man skal holde øje med!

 • Karina t. 8. April 2021

  Medrivende, og så hårene rejser sig.
  En fortælling jeg aldrig glemmer.
  Denne Forfatter jeg vil følge 100%
  Mange stjerner herfra

 • Krimiormen s. 11. Marts 2021

  ”Larmende stilhed” er 2. del af en trilogi, skrevet af Katja Ranvits. De 2 første bind kan læses uafhængigt af hinanden. I ”larmende stilhed” er der hentydninger til 1. bind, ”Stille skrig” så man ikke behøver at læse dem i rækkefølge.

  Det vil selvfølgelig altid være en anbefaling. Har man læst den ene, så vil man som læser, slet ikke kunne lade være med at læse den anden.

  ”Larmende stilhed” tvinger læseren til at fundere over om en forbrydelse altid er dårlig eller om man kan forsvare gerningsmanden? Jeg tøver ikke med at give mine varmeste anbefalinger til ”Larmende stilhed” og ser frem til 3. bind ”Stilhedens ekko” med spænding.

  Vurdering: 6/6 Roser

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Larmende Stilhed findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.