Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Let at lave - Bog

- Nem hverdagsmad i en fart 60 opskrifter, 30 tips og tricks

Bag om Let at lave

God mad på under 20 minutter. Til den travle børnefamilie og til alle andre. Spændende nemme opskrifter på vegetar, veganer og så dem med kød i. Jessica Frej har vundet alle de svenske tv-seeres hjerter, først som deltager af Sveriges Masterchef 2011, hvor hun blev nr. 5 og siden som fast tv-kok på TV 4 og i damebladet Amelia. I Let lavet har hun samlet sine enkle og bedste opskrifter, for som hun skriver:”Mad skal ikke være svært, besværligt eller dyrt. Med bogen her håber jeg at så et frø hos læseren til, hvordan man kan finde glæden ved at lave mad til hverdag og blive mere kreativ uden tidskrævende metoder eller dyre og besværlige ingredienser. Det er opskrifter jeg laver alle ugens dage.” Jessicas mad er farveglad, smagsrig og indbydende. Hendes tanker om at mad skal være sjovt at lave er en rød tråd igennem hele bogen. Bogen er også fyldt med nyttige lifehacks så som fx: Rullefrie kødboller • Bliv bedre til at grille • Hvordan du frisker de trætte skærebrædder op • En smartere måde at koge ris. Bogen indeholder ca. 60 opskrifter og 30 tips og er fyldt med flotte fotos.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771914665
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 168
  • Udgivet:
  • 15. Oktober 2018
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 203x248x21 mm.
  • Vægt:
  • 779 g.
  • 1-2 hverdage.
  • 18. Maj 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Let at lave

God mad på under 20 minutter. Til den travle børnefamilie og til alle andre. Spændende nemme opskrifter på vegetar, veganer og så dem med kød i. Jessica Frej har vundet alle de svenske tv-seeres hjerter, først som deltager af Sveriges Masterchef 2011, hvor hun blev nr. 5 og siden som fast tv-kok på TV 4 og i damebladet Amelia. I Let lavet har hun samlet sine enkle og bedste opskrifter, for som hun skriver:”Mad skal ikke være svært, besværligt eller dyrt. Med bogen her håber jeg at så et frø hos læseren til, hvordan man kan finde glæden ved at lave mad til hverdag og blive mere kreativ uden tidskrævende metoder eller dyre og besværlige ingredienser. Det er opskrifter jeg laver alle ugens dage.” Jessicas mad er farveglad, smagsrig og indbydende. Hendes tanker om at mad skal være sjovt at lave er en rød tråd igennem hele bogen. Bogen er også fyldt med nyttige lifehacks så som fx: Rullefrie kødboller • Bliv bedre til at grille • Hvordan du frisker de trætte skærebrædder op • En smartere måde at koge ris. Bogen indeholder ca. 60 opskrifter og 30 tips og er fyldt med flotte fotos.

Brugerbedømmelser af Let at lave



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.