Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Love is war 2 – Dantes historie af R.K. Lilley

Love is war 2 – Dantes historie - E-bog

Bag om Love is war 2 - Dantes historie

Hemmeligheder. Løgne. Bedrag.Ægte Kærlighed. Siden et voldsomt brud fem år tidligere har Scarlett og Dante levet i et had-kærlighedsforhold til hinanden. Kemien mellem dem er intens, og alligevel bekriger de gang på gang hinanden. Gamle hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen, og langsomt afdækkes Dantes historie. Vil krigen omsider være forbi? Og vil kærligheden overleve? "Love is war" er den dramatiske fortælling om Scarletts og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i anden bog får Dantes historie. "Smuk, gribende, intens og fuld af følelser. R.K. Lilley forstår virkelig at skabe en gnistrende kemi mellem sine karakterer." – Goodreads R.K. Lilley er amerikansk bestsellerforfatter. Hun skriver dampende hede kærlighedshistorier og bor i Texas med sin mand og sine to sønner. "Love is war" 1 og 2 er hendes første udgivelser på dansk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711780527
  • Udgivet:
  • 16. Juni 2017
  • 93,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 80,95 kr.
  • 18,04 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Love is war 2 - Dantes historie
Hemmeligheder. Løgne. Bedrag.Ægte Kærlighed.

Siden et voldsomt brud fem år tidligere har Scarlett og Dante levet i et had-kærlighedsforhold til hinanden. Kemien mellem dem er intens, og alligevel bekriger de gang på gang hinanden. Gamle hemmeligheder og løgne kommer op til overfladen, og langsomt afdækkes Dantes historie. Vil krigen omsider være forbi? Og vil kærligheden overleve?

"Love is war" er den dramatiske fortælling om Scarletts og Dantes stormombruste kærlighed. Første bog i serien fortæller historien fra Scarletts perspektiv, mens vi i anden bog får Dantes historie.

"Smuk, gribende, intens og fuld af følelser. R.K. Lilley forstår virkelig at skabe en gnistrende kemi mellem sine karakterer." – Goodreads

R.K. Lilley er amerikansk bestsellerforfatter. Hun skriver dampende hede kærlighedshistorier og bor i Texas med sin mand og sine to sønner. "Love is war" 1 og 2 er hendes første udgivelser på dansk.
Brugerbedømmelser af Love is war 2 - Dantes historie


Find lignende bøger
Bogen Love is war 2 - Dantes historie findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.