Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

De bedste lydbøger finder du her

Vi tilbyder et stort udvalg af billige lydbøger, fra de bedst sælgende titler i Danmark. Vi har ligeledes et bredt udvalg af danske lydbøger og helt sikkert den lydbog du leder efter. Vi tilbyder de bedste lydbøger inden for alle genre og vores udvalg bliver dagligt større. En lydbog er et fremragende alternativ til at læse en bog selv. Det giver mulighed for at nyde det bedste fra litteraturens verden, uanset dit læseniveau. Vi har derfor en lyd bog for alle medlemmer af familien. At lytte til en god lydbog kan gøres imens du kører bil, løber en tur eller når du laver mad – det er dig der bestemmer.

Vis mere
Filter
Filter
Genre
  • (5.000+)
  • (5.000+)
  • (4.000+)
  • (5.000+)
  • (184)
  • (324)
  • (4.000+)
  • (2.000+)
  • (5.000+)
Vis flere
Format
  • (164)
  • (20)
Sprog
  • (26)
  • (147)
  • (1)
  • (9)
  • (1)
Pris
DKK
Bedømmelse
  • (3)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
  • (4)
Serie
  • (1)
Sorter efterSorter Populære
Mad og drikke
  • - Livets ligning
    af Chris Macdonald
    160,95 kr.

    HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb. Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.

  • af Anne Larsen & Martin Kreutzer
    47,95 kr.

    Vejen til en antiinflammatorisk livsstil kan godt virke kringlet, men her får du en drejebog, der er lige til at følge, inklusive en 28-dages kostplan, masser af lækre opskrifter og en hel bunke værdifulde redskaber, der tilsammen hjælper dig med at slukke branden i din krop. Bogen er en uundværlig guide for dig, der ønsker at tage livtag med de gængse velfærdssygdomme, ønsker større overskud i hverdagen og at kunne holde til udfordrende træning uden at gå i stykker. Se frem til at blive udfordret på dine nuværende kostvaner, søvnen, motionen og flere andre områder. Og glæd dig til at mærke den enorme vitalitet, som følger med den antiinflammatoriske livsstil.Anne Larsen er succesfuld madskribent, foredragsholder og konceptudvikler. Bag sig har hun en stribe kogebøger og et hav af opskrifter i magasiner, blade, aviser og tv.Martin Kreutzer er ernæringskonsulent og en af landets mest velrenommerede specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Han har været ansat ved Institut for Human Ernæring, KU, i 10 år og rådgiver i dag private klienter som selvstændig. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab, er fast ernærings- og træningsskribent for kendte medier og medvirker jævnligt i landsdækkende aviser, radio- og tv-udsendelser.

  • - Gå, så går det nok
    af Bente Klarlund Pedersen
    116,95 kr.

    Hvad sker der, når du går – og når du går i stå? GÅ-BOGEN giver dig svar på, hvorfor det er godt at gå. GÅ-BOGEN rummer også inspirerende samtaler med Jørgen Leth, Ritt Bjerregaard og Søren Ryge Petersen om at gå. • Du nedsætter din risiko for 35 sygdomme; herunder kræft, demens og hjertesygdomme.• Går du en time mere hver dag, kan du tabe 5-10 kilo på et halvt år og bekæmper inflammation i kroppen.• Gåture er et stærkt middel mod søvnløshed, depression, stress og angst – i nogle tilfælde kan du gå dig helt rask.• Går du, skærper du hukommelsen, kreativiteten og evnen til at lære.I mere end en menneskealder har overlæge og professor Bente Klarlund Pedersen beskæftiget sig med motion og sundhed. Hun er førende på sit felt, og blandt andet kendt for sin ugentlige klumme og brevkasse i dagbladet Politiken.

  • - Alt om et undervurderet organ
    af Giulia Enders
    91,95 kr.

    Vores tarm er et fabelagtigt og ansvarsfuldt væsen fuld af følsomhed og præstationsevne. Den spiller en central rolle for hele vores immunsystem, den fabrikerer energi til kroppen, så vi kan leve, og den indeholder næst efter hjernen det største nervesystem, vi har.Tarmen har længe været organernes sorte får, men det ændrer sig nu. Den nyeste forskning viser, at problemer som overvægt, depression og allergi nøje hænger sammen med ubalancer i tarmfloraen. Med andre ord: Hvis vi skal leve længere og bedre og føle os godt tilpas i en sund krop, så skal vi passe på vores tarm! I Tarme med charme fortæller Giulia Enders humoristisk og levende om tarmen som det højkomplekse og vidunderlige organ, den er. Tarmen er nøglen til hele vores krop og sind og åbner ad bagvejen til en forståelse for, hvordan vi hver især fungerer bedst.Giulia Enders, ung tysk forskningsstjerne, vandt 1. præmien ved Science Slam i Freiburg, Berlin og Karlsruhe med sit foredrag Tarme med charme, der i dag er et YouTubehit. Bogen er et fænomen i Tyskland med over en million solgte eksemplarer.

  • - Et nyt liv med diabetes 2
    af Kristian Ditlev Jensen
    116,95 kr.

    I Kristian Ditlev Jensens bog Sukkerchok beskriver han, hvordan han som 45-årig fik et chok, da han stillet diagnosen diabetes type 2. Hele hans liv væltede, men det hele så hurtigt meget lysere ud, da han opdagede, at popcorn faktisk er et fuldkornsprodukt, og at det var den bagte kartoffel og ikke den store, fede bøf, han skulle holde igen med.Flere og flere danskere får type 2-diabetes. Men det behøver ikke at være Jordens undergang. Forfatter og sognepræst Kristian Ditlev Jensen, som selv er ramt af sygdommen, fortæller i denne letlæste bog om, hvordan tilværelsen sagtens kan fortsætte – endda fuld af livsnydelse og med masser af madglæde.Fra at være indlæggelsesparat spiste og drak forfatteren sig ud af sin sukkersyge. Ikke ved at undgå alt det lækre, men tværtimod ved at spise sådan, som man gjorde i gamle dage. Det er først nu, at forskningen er ved at få hold på, at folk med sukkersyge faktisk skal spise på en radikalt anderledes måde, end man har troet tidligere – en måde, som de fleste sjovt nok ofte tror er usund.Bogen er fuld af overraskende tips, ideer og life hacks til dig som lige har fået konstateret sukkersyge.

  • af Poul Røpke
    47,95 kr.

    I "Kærlighed og sexlyst - Stærkere erektion helt naturligt" tager Poul Røpke, som er en erfaren psykolog og forfatter, læseren i hånden og guider ham pædagogisk og letforståeligt gennem et emne, som mange finder det vanskeligt at forholde sig til. Det er befriende, at disse personlige problemstillinger ikke bliver tabubelagt, men bliver beskrevet med konkrete anvisninger på, hvordan især seniormænd kan få et bedre samliv. Med kærlighed og sex befriet for bekymringer og nederlag.Forfatteren forklarer, hvordan du får stærkere erektion og potens. Og du får forslag til, hvad du kan gøre helt enkelt med det samme, og hvad du kan fortsætte med for at blive vital og genvinde glæden ved at være sammen med din kvinde på den lange bane. For bogen handler også om den nyeste og bedst opdaterede viden om kærligheden i parforhold, og hvordan sexlysten bevares og bliver en vigtig del af jeres kærlighedsliv.Poul Røpke (f. 1942) er cand.psych. fra Københavns Universitet, 1980, og godkendt som autoriseret psykolog. Hans efteruddannelse og professionelle indsats har været koncentreret om vores fantastiske hjerne og dens både bevidste og ubevidste muligheder. Forfatteren har tidligere blandt andet udgivet bøger om kommunikation og hjernetræning.

  • af Felicity Cloake
    84,95 kr.

    'Joyful, life-affirming, greedy. I loved it' - DIANA HENRY 'Whether you are an avid cyclist, a Francophile, a greedy gut, or simply an appreciator of impeccable writing - this book will get you hooked' - YOTAM OTTOLENGHI The nation's 'taster in chief' cycles 2,300 km across France in search of the definitive versions of classic French dishes. A green bike drunkenly weaves its way up a cratered hill in the late-morning sun, the gears grinding painfully, like a pepper mill running on empty. The rider crouched on top in a rictus of pain has slowed to a gravity-defying crawl when, from somewhere nearby, the whine of a nasal engine breaks through her ragged breathing. A battered van appears behind her, the customary cigarette dangling from its driver's-side window... as he passes, she casually reaches down for some water, smiling broadly in the manner of someone having almost too much fun. 'No sweat,' she says jauntily to his retreating exhaust pipe. 'Pas de probleme, monsieur.' A land of glorious landscapes, and even more glorious food, France is a place built for cycling and for eating, too - a country large enough to give any journey an epic quality, but with a bakery on every corner. Here, you can go from beach to mountain, Atlantic to Mediterranean, polder to Pyrenees, and taste the difference every time you stop for lunch. If you make it to lunch, that is... Part travelogue, part food memoir, all love letter to France, One More Croissant for the Road follows 'the nation's taster in chief' Felicity Cloake's very own Tour de France, cycling 2,300km across France in search of culinary perfection; from Tarte Tatin to Cassoulet via Poule au Pot, and Tartiflette. Each of the 21 'stages' concludes with Felicity putting this new found knowledge to good use in a fresh and definitive recipe for each dish - the culmination of her rigorous and thorough investigative work on behalf of all of our taste buds.

  • af Søren Frank
    129,95 kr.

    CHAMPAGNE er et af verdens stærkeste brands. Gennem flere end hundrede år har den gyldne festdrik med de blide bobler været tilbedt af kongelige, statsmænd, skuespillere og sportsstjerner. I dag har folket imidlertid taget elitens festdrik til sig – ikke mindst i Danmark, hvor salget det seneste årti er næsten fordoblet.CHAMPAGNE er i dag store huse og big business, men det er også en vin, der ligesom alle andre vine er lavet på druer fra forskellige terroirer. De seneste år har den nye generation af små uafhængige producenter med deres karakterfulde håndværkschampagner netop sat fokus på, at champagne er en vin i sin egen ret, som ikke kun bør nydes til nytår, men året rundt – og meget gerne i forbindelse med mad, også når der ikke lige er østers og kaviar på menuen.SØREN FRANK har i et par år gennemtrawlet Champagne og guider på sin vanlige grundige og medrivende facon læseren gennem regionen.

  • - An Uncommon Guide to Rapid Fat-loss, Incredible Sex and Becoming Superhuman
    af Timothy Ferriss
    75,95 kr.

    Do you want to lose fat, double testosterone, get the perfect posterior or give your partner a fifteen-minute female orgasm? Whatever your physical goal, The 4-Hour Body eclipses every other health manual by sharing the best kept secrets in the latest science and research to provide new strategies for redesigning the human body. And you don't need to exhaust yourself. International bestselling author, Timothy Ferriss, helps you reach your true genetic potential in 3-6 months with a commitment of less than four hours per week. You can pick and choose from a menu of options, from simple to extreme, for dramatic body changes. Based on over 15 years of research, The 4-Hour Body will give unbelievable results and change the way you look forever. Includes a PDF of workout regimes, case studies and nutritional advice to get you started.

  • - The Danish Way to Live Well
    af Meik Wiking
    75,95 kr.

    Penguin presents the unabridged, downloadable, audiobook edition of The Little Book of Hygge, written and read by Meik Wiking. Denmark is often said to be the happiest country in the world. Thats down to one thing: hygge. Hygge has been translated as everything from the art of creating intimacy to cosiness of the soul to taking pleasure from the presence of soothing things. My personal favourite is cocoa by candlelight... You know hygge when you feel it. It is when you are cuddled up on a sofa with a loved one, or sharing comfort food with your closest friends. It is those crisp blue mornings when the light through your window is just right. Who better than Meik Wiking to be your guide to all things hygge? Meik is CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen and has spent years studying the magic of Danish life. In this beautiful, inspiring book he will help you be more hygge: from picking the right lighting and planning a dinner party through to creating an emergency hygge kit and even how to dress. Meik Wiking is the CEO of the Happiness Research Institute in Copenhagen. He is committed to finding out what makes people happy and has concluded that hygge is the magic ingredient that makes Danes the happiest nation in the world.

  • af Silvia Zuluaga
    43,95 kr.

    -Este audiolibro está narrado en castellano.Mencía decide ponerse a dieta y nos va a contar de forma divertida los obstáculos y las tentaciones que se le presentan, cuando se propone quitarse "unos cuantos kilos de más".Y es que, en el supermercado, en las citas con sus amigas, en el cine, de compras..., en definitiva, en la vida real, ¡las tentaciones están por todas partes!, hasta donde menos se las espera.—Me voy a comprar un bollo. Venga, sí, que hace mucho que no como ninguno.—Mencía, con lo bien que vas, con lo fácil que ha subido hoy la cremallera, ziiip.Y además puedo hacer como Lola y no confesarlo en la consulta de la nutricionista.Berta y sus dietas; Vega y sus modas foodies; Carlota que come poco; Almudena que se cuida para no engordar; Germán que también está a dieta. Las amigas, el marido de Mencía y hasta las personas con las que se encuentra en la sala de espera de su nutricionista consiguen que sea fácil identificarse con los personajes de este audiolibro y empatizar con ellos.Silvia Zuluaga es licenciada en Medicina y Cirugía por la Universidad de Navarra. Es diplomada en Dietética y Nutrición por la Universidad de Burdeos. Es especialista en Tratamiento Psicológico de la obesidad y trastornos del comportamiento alimentario por la UNED.Durante más de 25 años ha dedicado su vida profesional a ayudar a sus pacientes a comer mejor y a perder peso. La relación con sus pacientes, amigos, familiares y otras personas de su entorno han servido de inspiración para crear los personajes de este libro. En él, con algunas pildoritas de humor, se reflejan comportamientos, situaciones y planteamientos de personas a dieta para adelgazar, recopilados no solo en la consulta sino en el supermercado, en el restaurante, en el cine... En definitiva, en la vida real. En palabras de la autora: "cualquier parecido con la realidad es intencionado y no mera coincidencia. Los personajes son creación de la autora y no son el reflejo de una persona concreta, aunque haya comportamientos reconocibles como propios".

  • af Maria Felding & Tobias Schmidt Hansen
    65,95 kr.

    Den populære bog "Den plantebaserede kost" går i dybden med, hvad forskningen fortæller om sammenhængen mellem kost og sygdom, og gør op med mange forvirrende myter.Målet med bogen er at give danskerne en grundlæggende forståelse for, hvorfor og hvordan livsstilssygdomme udvikles, så det står mere klart, hvad den mest sundhedsfremmende kost er. For ikke alene er det muligt at forebygge sygdomme som hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes, men også at behandle dem – ved at spise en plantebaseret kost.Bogen gennemgår kostmyter, misforståelser omkring inflammation, antioxidanter, mættet fedt, insulinresistens og mange andre vigtige emner og giver svar på alle de hyppigt stillede spørgsmål omkring plantebaseret ernæring. Derudover bringes en grundig guide til, hvordan man kan leve plantebaseret, inkl. opskrifter til at komme i gang. Alle kapitler i denne 2. udgave er opdateret med den nyeste videnskabelige litteratur. Derudover er tilføjet nye kapitler om træning, miljø og klima samt en lang række nye spændende opskrifter."Dette er en ernæringsbibel, jeg som veganer har ventet på i mange år! Der står alt, hvad man behøver at vide om kost og sundhed. Den har motiveret mig til at optimere min egen sundhed, og jeg er sikker på, at den vil motivere mange andre læsere også! Bogen her rummer et stort potentiale til at forbedre folks liv, og den fortjener at komme ud vidt og bredt og gøre en forskel i verden." – Mia Sommer, forfatter til flere kogebøger om vegansk kost, bl.a. "Vegansk velvære""Et vigtigt bidrag til forståelsen af vores fælles sundhed. Menneskets, dyrenes og klodens." – Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester, Københavns Kommune"Denne bog gennemgår grundigt, i øjenhøjde med læseren, den omfattende forskning om fordelene ved en plantebaseret kost. Myter aflives, og vigtig viden om ernæring formidles. Det ville være en stor gevinst for folkesundheden, hvis alle danskere læste den." – Rune Christoffer Bech Dragsdahl, generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening"Jeg har længe ledt efter en bog om ernæring, der er bygget på fakta, og som formår at give klar besked om, hvad en optimal kost består af. Det har jeg fundet her; viden formidles grundigt og uden at løfte pegefingre – så er resten op til mig selv. Et fantastisk værktøj." – Vicki Berlin, skuespillerMaria Felding er uddannet klinisk diætist og kandidat i klinisk ernæring fra Københavns Universitet. Hun har certifikat i plantebaseret ernæring fra T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies and eCornell.Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge i 2014 og aktuelt i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Han er derudover formand for Dansk Selskab for Livsstilsmedicin, patientrådgiver i Scleroseforeningen, skribent og foredragsholder.

  • - Stærk, sund og smertefri
    af Jerk W. Langer
    160,95 kr.

    Helt naturlig, vidunderlig mad med et højt indhold af proteinet collagen kan forsinke en lang række af de gener, der melder sig med alderen. Nu kommer den første store guide til, hvordan man skal spise for at forynge kroppen indefra.Mange mennesker snyder sig selv for naturens eget superprotein, collagen, når de er midt i livet, og det er synd. Mad med collagen kan holde led og knogler velkørende og stærke, bevare hudens fasthed og fylde og gavne fordøjelse og vægt. Men mange af os siger nej tak til de dele af madvarerne, der er allermest smækfyldt med collagen. Gennem de seneste år er collagenpulver blevet et kæmpehit verden over, og nu kommer den første store guide til, hvordan man forsyner sin krop med denne vigtige byggesten i form af helt naturlig mad. Nemlig i en ny version af den anti-inflammatoriske kost, som collagen passer perfekt ind i, da det i sig selv er anti-inflammatorisk. Collagen findes bl.a. i fisk, skaldyr, fjerkræ og i ”glemte” dele af kvæg, lam og grise, som vores bedsteforældre var verdensmestre i at trylle lækker mad ud af. I en moderne collagenrig kost bliver alle de værdifulde dele af dyrene udnyttet og kombineret med masser af lækre grøntsager, bælgfrugter, frugt, nødder, bær og fuldkorn. Læge Jerk W. Langer og sundhedsredaktør Karen Lyager har samlet de bedste råd fra collagenforskningensspydspidser over hele verden i en overskuelig kostplan med masser af køkkentips til, hvordan læseren nemmest håndterer collagenrige råvarer og får maksimal glæde af deres sunde indhold – også i en travl hverdag.

  • af Jane Kudsk
    47,95 kr.

    Mere end hver 10. dansker har Type 2 diabetes eller har så højt blodsukker, at de er godt på vej til at udvikle sygdommen!Hvorfor rammer denne sygdom, der engang blev kaldt gammelmandssukkersyge, nu også unge mænd, kvinder og børn?Og hvorfor er udbredelsen af sygdommen eksploderet de seneste årtier?Jane Kudsk er ekspert i ernæring og Type 2 diabetes, og i denne bog afslører hun:• Hvorfor forfejlede kostråd og fokus på medicinsk behandling har gjort Type 2 diabetes til en udbredt, kronisk sygdom • Hvordan du kan spise dig til et naturligt, stabilt blodsukker ved at glemme alt du har lært om fedt og forkæle dig selv med nærende og velsmagende madMange vil blive overraskede over bogens budskab: vi skal nemlig spise meget mere fedt.Med udgangspunkt i den nyeste forskning og de mange diabetikere hun har hjulpet fri af sygdommen, gør Jane Kudsk op med myten om, at fedt gør os fede og syge. Ved at spise mere naturligt fedt vil du opleve en helt ny mæthed, og du kan ændre hele balancen i din krop og gå fra diabetiker til ex-diabetiker.Bogen giver dig 9 Trin til at spise dig fri og indeholder et væld af gode råd til at ændre madvaner og få motivation til varig forandring.Om forfatterenJane Kudsk (Cand.techn.al.) har en kandidatgrad i fødevarevidenskab med speciale i human ernæring fra Københavns universitet (tidl. Den kgl. Veterinær og Landbohøjskole). Hun er stifter af Spis dig fri, hvor hun holder foredrag, kurser og individuelle livsstilsforløb. Hun er en aktiv blogger vedrørende den nyeste forskning om ernæring og Type 2 diabetes på spisdigfri.dk.

  • af Frank Kämmer
    49,95 kr.

    Ein unterhaltsames Buch für jeden Wein-Liebhaber!Rotwein ist aus roten und Weißwein aus weißen Trauben gemacht. Der Schwefel im Wein ist es, der die Kopfschmerzen mit sich bringt. Das und noch viel mehr gibt es an Behauptungen über Wein. Die Welt des Weins lädt geradezu dazu ein, dass Kenner und Liebhaber darüber diskutieren. Doch das führt auch sehr schnell zu populären Irrtümern, Halbwahrheiten und Vorurteilen. Frank Kämmerer nimmt sich diese Irrtümer vor und erklärt mit sehr viel Witz und gleichzeitig sehr anschaulich, wieviel Wahrheit dahinter liegt. Frank Kämmer wurde 1968 in Ludwigsburg geboren. Nach einer Berufsausbildung zum Restaurantfachmann, folgte eine Fortbildung zum Fachkaufmann für Marketing. 1996 bestand er schließlich die Prüfung zum Master Sommelier und 2002 wurde er als erster Deutscher in den Circle of Wine Writers aufgenommen. Heute ist Kämmer als Consultant in der Gastronomie- und Weinbranche tätig.

  • - What Nature Teaches Us About Healthy Eating
    af David Raubenheimer & Steven J. Simpson
    71,95 kr.

    A New Scientist Best Book of 2020 How is it that a baboon and a blob of slime mould instinctively know what to eat for optimal health, balancing their protein, fat and carb intake in perfect proportions? In new, groundbreaking research that is transforming our understanding of nutrition, animals from locusts to lions and yes, humans too, demonstrate the remarkable science behind appetite. Appetite communicates the body's nutritional needs to the brain, and eating in accordance with your body's demands, like the animals, should ensure optimal health, but the modern fast food world wreaks havoc on this evolutionarily honed system. In several landmark studies, Raubenheimer and Simpson prove that appetite can be hacked - we can eat for optimal health, for increased fertility or for a longer lifespan. Understanding the science of the appetite offers tremendous power in shaping our bodies and controlling our lives.

  • - The Groundbreaking New Plan for Feeling Better, Living Well and Powering Down Our Always-on Lives
    af Dallas Hartwig
    108,95 kr.

    READ BY THE AUTHOR In this paradigm-shifting health book, #1 New York Times bestselling co-author of The Whole30 and It Starts with Food reveals a powerful new program to help us feel happier, healthier, and less stressed. Fatigue. Burnout. Weight gain. Disease. Despite seemingly endless programs designed to help us lose weight and regain our health, readers are more overworked, overtired, and overweight than ever. In All in Good Time, Hartwig reveals the four keys of health - sleep, eat, move, connect - and explains how we can reconcile the needs of our ancient bodies with the demands and complications of modern life. Today, more than at any point in history before us, we are more disconnected from the natural world than ever. Our ancestors would have honoured the changing seasons, adjusting their sleep, eating, exercise, and socializing habits based on the light, weather, and available food options. They would have slept more in winter, traversed longer distances in summer. But we wake before the sun rises and go to bed long after it sets. We spend most of our day indoors, in artificial light conditions. We can eat tropical fruits from halfway around the world in the dead of winter. We exercise in climate controlled environments, doing the same routine year round. We connect virtually instead of emotionally and physically. We go, go, go, until we pass out, exhausted, at the end of the day, by the constant blue light of our phones. In other words, we are living in an endless summer, and it's killing us. All in Good Time provides a new, sustainable model for living more in sync with the natural rhythms of the universe. By making small but meaningful changes to each health key over the course of the year, readers will reclaim their health, regain their energy, and let go of excess weight.

  • af Emilia Bernhard
    111,95 kr.

    Der Banker Edgar Bowen ist in einer köstlichen Vichyssoise ertrunken. Als sie von seinem unglücklichen Tod in der Suppe erfährt, erinnert sich Rachel voller Nostalgie an ihre ersten Jahre in Paris, in denen ihr Edgar den Zauber dieser Stadt gezeigt hat. Doch auf dem Begräbnis hört sie, dass neben dem Suppenteller eine Flasche Rosé gestanden hatte, und weiß sofort: Da stimmt etwas nicht. Denn Edgar war nicht nur ihr erster Liebhaber, sondern vor allem leidenschaftlicher Rosé- Verschmäher!EMILIA BERNHARD wurde in Philadelphia geboren und gelangte über mehrere Stationen nach Groß- britannien, wo sie Literatur des 19. Jahrhunderts und Wissenschaftliches Schreiben unterrichtet.

  • af Will Cole
    172,95 kr.

    From the international bestselling author of Ketotarian comes a revolutionary new plan to discover the foods your unique body loves, hates, and needs to feel great.In Dr. Will Cole's game-changing new book The Inflammation Spectrum, readers will discover how inflammation is at the core of most common health woes and exists on a continuum: from mild symptoms such as weight gain and fatigue on one end, to hormone imbalance and autoimmune conditions on the other. How you feel is constantly and dynamically being influenced by every meal. Every food you eat is either feeding inflammation or fighting it. Because no one else is you, the foods that work well for someone else may not be right for your body. At heart, The Inflammation Spectrum is about learning to love your body enough to nourish it with delicious, healing foods. Its insightful quizzes and empowering advice will put you on a path toward food freedom and overall healing.

  • - Cut down, stop for a bit, or quit
    af Laura Willoughby, Dru Jaeger & Jussi Tolvi
    63,95 kr.

    Listen to How to Be a Mindful Drinker: a practical support plan to help you take control of your alcohol intake, with tools to track progress, deal with triggers, social stresses, and stay on track for the long term.Fed up with weekend hangovers? Motivated by budgetary or health concerns? Or just want to feel your best every day of the week? Without preaching or waffling, How to Be a Mindful Drinker will help you to understand your drinking behaviour and plan your self-moderation goals.Drawing on highly successful behaviour-change tools and techniques, How to Be a Mindful Drinker is designed to guide you toward moderate drinking habits, so that you can live the life you want and put alcohol in its place. Alongside expert advice and guidance, action plans, diagrams of strategies, and motivational quotes from real Club Soda members, the book also includes support strategies for social situations that you can carry into the future. Take control and discover how to change your drinking for good - not just during Dry January or Sober for October.Club Soda is a rapidly growing community creating a world where no-one has to feel out of place if they're not drinking. Founded by Laura Willoughby, Jussi Tolvi, and Dru Jaeger, it offers online courses and real-world events, including regular Mindful Drinking Festivals. If you want to change your drinking, you are welcome in Club Soda.Narrated by Laura, Jussi, Dru and Anja of Club Soda, along with stories from some of the Club Soda members, and packed with exclusive audio bonus material, enjoy listening to How to Be a Mindful Drinker.

  • - A Food Lover's Perilous Quest for Pizza and Redemption
    af Ed Levine
    800,95 kr.

    "e;A hilarious and moving story of unconventional entrepreneurialism, passion, and guts."e; --Danny Meyer, CEO of Union Square Hospitality Group; Founder of Shake Shack; Author of Setting the TableOriginal recipes by J. Kenji Lopez-Alt of The Food Lab and Stella Parks of BraveTartJames Beard Award-winning founder of Serious Eats Ed Levine finally tells the mouthwatering and heartstopping story of building--and almost losing--one of the most acclaimed and beloved food sites in the world.In 2005, Ed Levine was a freelance food writer with an unlikely dream: to control his own fate and create a different kind of food publication. He wanted to unearth the world's best bagels, the best burgers, the best hot dogs--the best of everything edible. To build something for people like him who took everything edible seriously, from the tasting menu at Per Se and omakase feasts at Nobu down to mass-market candy, fast food burgers, and instant ramen.Against all sane advice, he created a blog for $100 and called it...Serious Eats. The site quickly became a home for obsessives who didn't take themselves too seriously. Intrepid staffers feasted on every dumpling in Chinatown and sampled every item on In-N-Out's secret menu. Talented recipe developers like The Food Lab's J. Kenji Lopez-Alt and Stella Parks, aka BraveTart, attracted cult followings. Even as Serious Eats became better-known--even beloved and respected--every day felt like it could be its last. Ed secured handshake deals from investors and would-be acquirers over lunch only to have them renege after dessert. He put his marriage, career, and relationships with friends and family at risk through his stubborn refusal to let his dream die. He prayed that the ride would never end. But if it did, that he would make it out alive.This is the moving story of making a glorious, weird, and wonderful dream come true. It's the story of one food obsessive who followed a passion to terrifying, thrilling, and mouthwatering places--and all the serious eats along the way.Praise for Serious Eater"e;Read[s] more like a carefully crafted novel than a real person's life."e; --from the foreword by J. Kenji Lopez-Alt"e;Wild, wacky, and entertaining...The book makes you hungry for Ed to succeed...and for lunch."e; --Christina Tosi, founder of Milk Bar"e;Serious Eater is seriously good!...you'll be so glad [Ed] invited you to a seat at his table."e; --Ree Drummond, author of The Pioneer Woman Cooks"e;After decades of spreading the good food gospel we get a glimpse of the missionary behind the mission."e; --Dan Barber, chef, Blue Hill and Blue Hill at Stone Barns

  • - The Groundbreaking Science of Healthy, Permanent Weight Loss
    af M.D. & FACLM Michael Greger
    385,95 kr.

    This program is read by the author.Discover the cutting-edge science behind long-term weight loss success, in this powerful new audiobook from the New York Times bestselling author of How Not to Die.Every month seems to bring a trendy new diet or weight loss fad-and yet obesity rates continue to rise, and with it a growing number of diseases and health problems. It's time for a different approach.Enter Dr. Michael Greger, the internationally-renowned nutrition expert, physician, and founder of Nutritionfacts.org. Author of the mega bestselling How Not to Die, Dr. Greger now turns his attention to the latest research on the leading causes-and remedies-of obesity.Dr. Greger hones in on the optimal criteria to enable weight loss, while considering how these foods actually affect our health and longevity. He lays out the key ingredients of the ideal weight-loss diet-factors such as calorie density, the insulin index, and the impact of foods on our gut microbiome-showing how plant-based eating is crucial to our success.But How Not to Diet goes beyond food to identify twenty-one weight-loss accelerators available to our bodies, incorporating the latest discoveries in cutting-edge areas like chronobiology to reveal the factors that maximize our natural fat-burning capabilities. Dr. Greger builds the ultimate weight loss guide from the ground up, taking a timeless, proactive approach that can stand up to any new trend.Chock full of actionable advice and groundbreaking dietary research, How Not to Diet will put an end to dieting-and replace those constant weight-loss struggles with a simple, healthy, sustainable lifestyle.

  • - 20 råd til varigt vægttab
    af Inge Vinding
    111,95 kr.

    Der findes et hav af slankekure – men der findes desværre lige så mange måder, hvorpå de tabte kilo ryger på igen. Inge Vindings lille bog viser gennem 20 konkrete råd, hvordan du fastholder vægttabet. Til forskel fra mange smarte bøger om den slanke linje, bygger Vindings metode på, hvad forskningen viser holder i praksis. Derfor er hendes råd effektive og til at stole på. Og – vigtigst af alt - til at efterleve! Vi skal nemlig ikke ændre alle vores vaner og følge fikse nye systemer, men i stedet bygge videre på vores bedste vaner på en realistisk måde, hvor alt er tilladt – men med måde!Inge Vinding er psykolog og ernæringsspecialist med egen praksis. Hun er en efterspurgt foredragsholder og underviser og forfatter til succeserne 'Sundt, nemt og lækkert' og 'Vejen til vægt i balance'.

  • - Create the Brain Chemistry of Health, Happiness, and Lasting Romance
    af Ph.D. John Gray
    95,95 kr.

    The mega-bestselling author who celebrated gender differences turns to diet and exercise as a source of well-being and harmonyIn the groundbreaking bestseller Men Are from Mars, Women Are from Venus, John Gray taught men and women how to embrace their differences to gain strong, loving relationships. Now this practical guide reveals how diet, exercise, and communication skills combine to affect the production of healthy brain chemicals. John Gray shows men and women how to use this revolutionary approach to diet and exercise to achieve happiness, love, and fulfillment.The Mars & Venus Diet and Exercise Solution will help listeners:* understand how men and women gain and lose weight differently* manage their weight without needing will power* gain unending energy* overcome anxiety / depression by changing the breakfast meal* discover how diet affects mood and the quality of relationships* sustain a lifetime of passion.

  • - Stories, Recipes, and More from NPR's The Kitchen Sisters
    af Davia Nelson & Nikki Silva
    95,95 kr.

    Food is our common ground, a universal experience. -James BeardThe saga of the Chili Queens of San Antonio, NASCAR kitchens tucked away in the crew pits at race tracks, the story of an unexpected kitchen-the George Foreman Grill-these stories and more from Hidden Kitchens, the popular and highly acclaimed radio series on NPR's morning edition, is now being released on a 3 CD set based on the new book Hidden Kitchens: Stories, Recipes & More from NPR's The Kitchen Sisters.Produced by the Peabody Award winning radio team, The Kitchen Sisters, Davia Nelson & Nikki Silva, (creators of NPR's Lost & Found Sound and The Sonic Memorial Project) with Jay Allison, Hidden Kitchens explores the world of street corner cooking, kitchen traditions and visionaries, and how communities come together through food. These stories of secret, underground, unofficial and off the radar kitchens come alive in these sound rich stories full of an array of voices, music, and archival audio that capture a strong sense of place and time-stories that travel the country chronicling kitchen cultures past and present.Hundreds of listeners called the NPR Hidden Kitchens Hotline with intriguing messages and hot tips about underground kitchens at nuclear test sites, secret civil rights kitchen, family recipes and more. Many of these funny, passionate and poignant messages are featured on this beautifully crafted, richly layered audio edition.

  • - Outsmarting the Instincts That Make Us Overeat
    af Ph.D. Stephan J. Guyenet
    172,95 kr.

    From an obesity and neuroscience researcher with a knack for engaging, humorous storytelling, The Hungry Brain uses cutting-edge science to answer the questions: why do we overeat, and what can we do about it? No one wants to overeat. And certainly no one wants to overeat for years, become overweight, and end up with a high risk of diabetes or heart disease--yet two thirds of Americans do precisely that. Even though we know better, we often eat too much. Why does our behavior betray our own intentions to be lean and healthy? The problem, argues obesity and neuroscience researcher Stephan J. Guyenet, is not necessarily a lack of willpower or an incorrect understanding of what to eat. Rather, our appetites and food choices are led astray by ancient, instinctive brain circuits that play by the rules of a survival game that no longer exists. And these circuits don't care about how you look in a bathing suit next summer.To make the case, The Hungry Brain takes listeners on an eye-opening journey through cutting-edge neuroscience that has never before been available to a general audience. The Hungry Brain delivers profound insights into why the brain undermines our weight goals and transforms these insights into practical guidelines for eating well and staying slim. Along the way, it explores how the human brain works, revealing how this mysterious organ makes us who we are."e;Guyenet wields his degrees in biochemistry and neuroscience while guiding readers through a wilderness of raw data; he explains how the brain works, discusses important research, and develops strategies from this information. His important new perspective on weight loss both informs and inspires."e; - Publishers Weekly

  • - Why Your Genes Need Traditional Food
    af M.D. Catherine Shanahan
    283,95 kr.

    A self-published phenomenon examining the habits that kept our ancestors disease-free-now with a prescriptive plan for "e;The Human Diet"e; to help us all live long, vital, healthy lives.Physician and biochemist Cate Shanahan, M.D. examined diets around the world known to help people live longer, healthier lives-diets like the Mediterranean, Okinawa, and "e;Blue Zone"e;-and identified the four common nutritional habits, developed over millennia, that unfailingly produce strong, healthy, intelligent children, and active, vital elders, generation after generation. These four nutritional strategies-fresh food, fermented and sprouted foods, meat cooked on the bone, and organ meats-form the basis of what Dr. Cate calls "e;The Human Diet."e;Rooted in her experience as an elite athlete who used traditional foods to cure her own debilitating injuries, and combining her research with the latest discoveries in the field of epigenetics, Dr. Cate shows how all calories are not created equal; food is information that directs our cellular growth. Our family history does not determine our destiny: what you eat and how you live can alter your DNA in ways that affect your health and the health of your future children.Deep Nutrition offers a prescriptive plan for how anyone can begin eating The Human Diet to:*Improve mood*Eliminate cravings and the need to snack*Boost fertility and have healthier children*Sharpen cognition and memory*Eliminate allergies and disease*Build stronger bones and joints*Get younger, smoother skinDeep Nutrition cuts through today's culture of conflicting nutritional ideologies, showing how the habits of our ancestors can help us lead longer, healthier, more vital lives.

  • - Inside Catering, the Food World's Riskiest Business
    af Matt Lee & Ted Lee
    172,95 kr.

    "e;As the Lees deftly interview chefs, workers, and clients, their Southern charm enhances their narration...Even non-foodies will savor lesser known morsels of information and marvel at how the wealthy celebrate."e; - AudioFile MagazineThis program is read by the authors.Matt Lee and Ted Lee take on the competitive, wild world of high-end catering, exposing the secrets of a food business few home cooks or restaurant chefs ever experience.Hotbox reveals the real-life drama behind cavernous event spaces and soaring white tents, where cooking conditions have more in common with a mobile army hospital than a restaurant. Known for their modern take on Southern cooking, the Lee brothers steeped themselves in the catering business for four years, learning the culture from the inside-out. It's a realm where you find eccentric characters, working in extreme conditions, who must produce magical events and instantly adapt when, for instance, the host's toast runs a half-hour too long, a hail storm erupts, or a rolling rack of hundreds of ice cream desserts goes wheels-up.Whether they're dashing through black-tie fundraisers, celebrity-spotting at a Hamptons cookout, or following a silverware crew at 3:00 a.m. in a warehouse in New Jersey, the Lee brothers guide you on a romp from the inner circle-the elite team of chefs using little more than their wits and Sterno to turn out lamb shanks for eight hundred-to the outer reaches of the industries that facilitate the most dazzling galas. You'll never attend a party-or entertain on your own-in the same way after listening to this audiobook.

Billig Lydbog online

Når du vælger at hente din lydbog online, så vælger du den nemmeste løsning. Du får med det samme en mail, således du hurtigt kan downloade din lydbog til din telefon, tablet eller lign. Du kan derfor lytte til din næste bog med kun få klik og til en fantastisk pris. Hos tales.dk sikrer du dig gode priser, god service, stort udvalg og hurtig levering - således du nemt kan komme i gang med at lytte til de bedste lydbøger.
Vi har hos tales.dk billige, danske og de gode lyd bøger – oftest en kombination af de tre. Derfor er du hos os sikret den bedste lytte oplevelse.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.