Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mareridt & Myrekryb 1 - Nick Clausen - Bog

- Syv uhyggelig historier

Bag om Mareridt & Myrekryb 1

Historier som sniger – historier som skriger. Historier som river – historier som siver. Historier som skræmmer – historier som lammer. Syv historier, som giver dig både Mareridt & Myrekryb. Mareridt & Myrekryb 1 - Syv uhyggelige historier er første bog gyser-serien Mareridt & Myrekryb. Pressen skriver: 5/5 bøger “super creepy og historierne er så godt fundet på” Kathrine, bibliotekattensboeger.com. 5/5 stjerner ““Mareridt & Myrekryb” er en virkelig god novellesamling, jeg helt sikkert kan anbefale. Faktisk mindes jeg ikke at have læst en så god og vellykket novellesamling før.” Mia Krone, readerswall.dk. 4/5 stjerner “Tak, Nick, for at gøre mig nervøs, da en fugl den anden dag dykkede ned lidt for tæt på mig, og et par dage efter, da en anden fugl fløj mod min rude og så lige det der med at gå under gadelygter.” Bente Skou, trolderier.wordpress.com. “Der er simpelthen tale om en ægte heksekedel af fæle gys – godt blandet og helt uforudsigeligt. Derfor er den også god som en slags introgyser for folk, som ikke er bange af sig, der måske er interesseret i genren, men ikke kender så meget til den endnu.” Viola Frøjk, bogblogger.dk. 5/5 stjerner “Det var bare en rigtigt fed læseoplevelse – og det er på trods af at jeg slet ikke er målgruppen.” Luna, lunaskaffekrog.blogspot.dk. “Historierne er meget forskellige, men de kryber alligevel ind under huden på en. Jeg synes især den med fisken – Snapper – var skræmmende” Line Dalbro, forestillingomparadis.blogspot.dk. 3/5 stjerner “jeg kan forestille mig at man som barn/ung teenager, vil blive skræmt fra vid og sans – på den helt rigtige gode måde.” Camilla, wordsbycami.blogspot.dk. 8/10 stjerner “Mareridt og myrekryb er en bog med mange sjove og finurlige historier, der kan være yderst underholdende og gode til højtlæsning, og de yngste i familien vil helst sikkert elske dem.” Petro, bookeater.dk. 4/5 hjerter “historier, der lige så stille sniger sig ind på dig og får det til at løbe dig koldt ned ad ryggen.” Regitze Xenia, bookishloveaffair.blogspot.dk. 5/6 stjerner “jeg var virkelig godt underholdt” Sabrina Glud, sabrinasblog.dk. “Det er historier som får det til at løbe dig iskoldt ned ad ryggen, får hjemmets mørke hjørner og sære lyde til at rykke tættere på dig, og får dig til at ligge søvnløs om natten af frygt for mareridt. Er du vild med gys og har du nerver af stål, er det lige en bog for dig. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den.” Kirsten Bloch, laesehestmedfantasy.blogspot.dk.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793456037
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 232
 • Udgivet:
 • 29. August 2016
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 156x211x22 mm.
 • Vægt:
 • 403 g.
 • Kan leveres først i november.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Mareridt & Myrekryb 1

Historier som sniger – historier som skriger.
Historier som river – historier som siver.
Historier som skræmmer – historier som lammer.

Syv historier, som giver dig både Mareridt & Myrekryb.

Mareridt & Myrekryb 1 - Syv uhyggelige historier er første bog gyser-serien Mareridt & Myrekryb.

Pressen skriver:

5/5 bøger
“super creepy og historierne er så godt fundet på”
Kathrine, bibliotekattensboeger.com.

5/5 stjerner
““Mareridt & Myrekryb” er en virkelig god novellesamling, jeg helt sikkert kan anbefale. Faktisk mindes jeg ikke at have læst en så god og vellykket novellesamling før.”
Mia Krone, readerswall.dk.

4/5 stjerner
“Tak, Nick, for at gøre mig nervøs, da en fugl den anden dag dykkede ned lidt for tæt på mig, og et par dage efter, da en anden fugl fløj mod min rude og så lige det der med at gå under gadelygter.”
Bente Skou, trolderier.wordpress.com.

“Der er simpelthen tale om en ægte heksekedel af fæle gys – godt blandet og helt uforudsigeligt. Derfor er den også god som en slags introgyser for folk, som ikke er bange af sig, der måske er interesseret i genren, men ikke kender så meget til den endnu.”
Viola Frøjk, bogblogger.dk.

5/5 stjerner
“Det var bare en rigtigt fed læseoplevelse – og det er på trods af at jeg slet ikke er målgruppen.”
Luna, lunaskaffekrog.blogspot.dk.

“Historierne er meget forskellige, men de kryber alligevel ind under huden på en. Jeg synes især den med fisken – Snapper – var skræmmende”
Line Dalbro, forestillingomparadis.blogspot.dk.

3/5 stjerner
“jeg kan forestille mig at man som barn/ung teenager, vil blive skræmt fra vid og sans – på den helt rigtige gode måde.”
Camilla, wordsbycami.blogspot.dk.

8/10 stjerner
“Mareridt og myrekryb er en bog med mange sjove og finurlige historier, der kan være yderst underholdende og gode til højtlæsning, og de yngste i familien vil helst sikkert elske dem.”
Petro, bookeater.dk.

4/5 hjerter
“historier, der lige så stille sniger sig ind på dig og får det til at løbe dig koldt ned ad ryggen.”
Regitze Xenia, bookishloveaffair.blogspot.dk.

5/6 stjerner
“jeg var virkelig godt underholdt”
Sabrina Glud, sabrinasblog.dk.

“Det er historier som får det til at løbe dig iskoldt ned ad ryggen, får hjemmets mørke hjørner og sære lyde til at rykke tættere på dig, og får dig til at ligge søvnløs om natten af frygt for mareridt. Er du vild med gys og har du nerver af stål, er det lige en bog for dig. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den.”
Kirsten Bloch, laesehestmedfantasy.blogspot.dk.

Brugerbedømmelser af Mareridt & Myrekryb 1Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.