Tidligere bogreolen.dk  |  Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Martin Luther af Heinz Schilling

Martin Luther

- Rebel i en opbrudstid

Bag om Martin Luther

Martin Luther (1483-1546) har spillet en afgørende rolle i Europa mellem middelalderen og moderniteten. Som ung munk udfordrede han kejseren, kirken og paven, fordi han ønskede en universel forandring af kristendommen. Særligt afladstanken og præstevældet bød ham imod. Det lykkedes – trods kolossale sværdslag – ikke at reformere katolicismen. Som præst, professor og reformator svingede Luther krabasken over sin samtid med et svimlende arbejdsraseri, stor sans for alliancer og et polemisk talent af en anden verden. Han oversatte egenhændigt Bibelen fra ende til anden og skabte med protestantismen ikke bare en ny forståelse af kirke og kristendom, men også af samfundsindretning, familieliv og menneskesyn. Med stor indsigt og indlevelse beskriver Heinz Schilling mennesket og rebellen Luther som en aktør i et storslået drama om religion og dens rolle i en verden præget af store forandringer og opbrud. "Intet mindre end fremragende ... En gave til den danske læseverden" WEEKENDAVISEN "Den rene lystlæsning ... Bør læses af enhver med interesse for Vestens historie" - 6 stjerner JYLLANDS-POSTEN "Heinz Schillings fremragende bog foreligger nu endelig på dansk" KRISTELIGT DAGBLAD

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774671992
  • Udgivet:
  • 7. januar 2015
  • 174,95 kr.
  • 0,00 kr.
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 13% som medlem
  • 151,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Heinz Schilling
Se alle titler
Beskrivelse af Martin Luther
Martin Luther (1483-1546) har spillet en afgørende rolle i Europa mellem middelalderen og moderniteten. Som ung munk udfordrede han kejseren, kirken og paven, fordi han ønskede en universel forandring af kristendommen. Særligt afladstanken og præstevældet bød ham imod. Det lykkedes – trods kolossale sværdslag – ikke at reformere katolicismen.

Som præst, professor og reformator svingede Luther krabasken over sin samtid med et svimlende arbejdsraseri, stor sans for alliancer og et polemisk talent af en anden verden. Han oversatte egenhændigt Bibelen fra ende til anden og skabte med protestantismen ikke bare en ny forståelse af kirke og kristendom, men også af samfundsindretning, familieliv og menneskesyn.

Med stor indsigt og indlevelse beskriver Heinz Schilling mennesket og rebellen Luther som en aktør i et storslået drama om religion og dens rolle i en verden præget af store forandringer og opbrud.

"Intet mindre end fremragende ... En gave til den danske læseverden"
WEEKENDAVISEN

"Den rene lystlæsning ... Bør læses af enhver med interesse for Vestens historie" - 6 stjerner
JYLLANDS-POSTEN

"Heinz Schillings fremragende bog foreligger nu endelig på dansk"
KRISTELIGT DAGBLAD
Brugerbedømmelser af Martin Luther


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Martin Luther findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.