Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med luft imellem. En håndbog i lyrik - Erik Skyum-Nielsen - E-bog

Bag om Med luft imellem. En håndbog i lyrik

'Med luft imellem' er en grundbog, der henvender sig til alle med en interesse for lyrik. I bogen diskuteres og beskrives poesien som genre med fokus på det særlige, der adskiller den fra andre former for litteratur. 'Med luft imellem' kan både anvendes i undervisningen på gymnasiale uddannelser og som selvstudium. Litteraturhistoriker og oversætter Erik Skyum-Nielsen (f. 1952) har udgivet en lang række bøger om litteratur. Han er uddannet mag.art. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og har siden 2003 været ansat som lektor ved samme. Skyum-Nielsen er desuden litteraturkritiker ved Dagbladet Information.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726279856
  • Udgivet:
  • 14. November 2019
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Beskrivelse af Med luft imellem. En håndbog i lyrik

'Med luft imellem' er en grundbog, der henvender sig til alle med en interesse for lyrik. I bogen diskuteres og beskrives poesien som genre med fokus på det særlige, der adskiller den fra andre former for litteratur.
'Med luft imellem' kan både anvendes i undervisningen på gymnasiale uddannelser og som selvstudium.

Litteraturhistoriker og oversætter Erik Skyum-Nielsen (f. 1952) har udgivet en lang række bøger om litteratur. Han er uddannet mag.art. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og har siden 2003 været ansat som lektor ved samme. Skyum-Nielsen er desuden litteraturkritiker ved Dagbladet Information.

Brugerbedømmelser af Med luft imellem. En håndbog i lyrikFind lignende bøger
Bogen Med luft imellem. En håndbog i lyrik findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.