Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Meyers Simremad - Claus Meyer - E-bog

Bag om Meyers Simremad

Alt i en gryde. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711513859
 • Udgivet:
 • 19. Februar 2016
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Anmeldelser af Meyers Simremad

  Beskrivelse af Meyers Simremad

  Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad. Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat. Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  Forlagets beskrivelse af Meyers Simremad

  Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret.

  På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

  Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat.

  Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener.

  Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

  Brugerbedømmelser af Meyers Simremad  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.