Stort fødselsdagsudsalg  
  Vi fejrer 10 års fødselsdag med stort udsalg  
Meyers Simremad af Claus Meyer

Meyers Simremad - E-bog

Bag om Meyers Simremad

Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret. På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad. Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat. Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711513859
  • Udgivet:
  • 19. Februar 2016
  • FØDSELSDAGSUDSALG
    185,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 160,95 kr.
  • 38,05 kr. (35%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Meyers Simremad
Meyers Simremad er en grundbog, der lærer dig alt om, hvordan du får det bedste ud af en simreret.

På sædvanlig pædagogisk vis holder Meyer sine læsere i hånden, når han introducerer de helt basale håndteringsredskaber, tips og teknikker, der er nødvendige at kende, når man kaster sig over disciplinen simremad.

Princippet er helt enkelt: Du skal bruge en eller anden form for beholder, nogle gode råvarer, noget væske og en varmekilde. Allerede her er du egentlig ret lang, men med hjælp fra denne bog, har du mulighed for at forstå de kemiske processer bag det, der sker nede i gryden. Med den viden bliver du hurtigt i stand til at behandle dine råvarer på en måde, der vil give dig et meget mere smagfuldt resultat.

Bogens mange indbydende opskrifter er inspireret af alverdens køkkener.

Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Brugerbedømmelser af Meyers Simremad


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.