Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Middag på slottet for 2 - Oplevelse

- Tre-retters middag for to med adelig atmosfære

Bag om Middag på slottet for 2

Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser. Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk. Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu. Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser. Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder. Velbekomme! Et yderst smagfuldt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk kærlighedsgave til en, du gerne vil nyde en middag med i smukke omgivelser på et slot.

Vis mere
  • På e-mail efter 1-2 hverdage.

Online pris

Beskrivelse af Middag på slottet for 2

Nyd en dejlig middag i hinandens selskab på et slot i smukke, historiske omgivelser. 

Rundt om i Danmark ligger seks af verdens smukkeste og mest velholdte slotte, hvor du den dag i dag stadig fornemmer den adelige atmosfære, fra dengang de var hjemsteder for grever, baroner og fornemme adelsfolk.

Vælg mellem en af de seks fornemme slotsrestauranter og lad slotskøkkenet varte jer op med en lækker 3-retters menu.

Træd indenfor og mærk historiens vingesus fra de flotte riddersale, stemningsfulde stuer og fine saloner, inden I sætter jer godt til rette til en dejlig middag i slotsrestauranten med udsigt til slotshaven og de skønne naturomgivelser.

Menuen er sammensat af friske råvarer afhængig af sæson. De omkringliggende skove byder på vildt, og havet byder på delikate fangster, der af slottets dygtige kokke tilberedes med årstidens urter, frugter og grøntsager. Til middagen vil I blive budt på vin fra slottets egen vinkælder.

Velbekomme!

Et yderst smagfuldt gavekort til bryllupper, sølvbryllupper eller blot en romantisk kærlighedsgave til en, du gerne vil nyde en middag med i smukke omgivelser på et slot.

Mere information

TID
Efter aftale
Kontaktoplysninger fås under www.oplevelsesgaver.dk/booking, efter gavekortet er bestilt

STED
Vrå Slotshotel (Tylstrup - nord for Aalborg)
Kokkedal Slot (Brovst)
Store Restrup Herregård (ved Nibe)
Sophiendal Gods (ved Skanderborg)
Hvedholm Slot (ved Faaborg)
Sauntehus Slotshotel (ved Hornbæk)

VIGTIG INFO
Hvis I vælger at spise på slottet om lørdagen, vil der mod merbetaling være mulighed for deltagelse i arrangementer som vinsmagning og historier om bl.a. slottet, vin fra slotskælderen og spøgelserne inkluderet i prisen. Mange af slottene har nemlig op til flere spøgelser, der er værd at hilse på.

Brugerbedømmelser af Middag på slottet for 2Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.