Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange - Klaus Petersen - E-bog

Bag om Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange

I Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange, skriver forfatter Klaus Søndermølle Pedersen om netop den situation, han bringes i, da han får en handicappet søn, og han liv pludselig handler om at redde hans liv, nogle gange hver dag, nogle gange flere gange om dagen. Kærligheden og sorgen fylder begge stort i denne digtsamling, der både handler om de praktiske detaljer ved at have en søn med et livstruende handicap, men også tager emner op som medlidenhedsdrab og meningen med et menneskeliv. Klaus Søndermølle Pedersen påstår ikke at komme med svar på, hvad man skal gøre, hvis man har et sygt barn. Udgangspunktet for digtene beskriver Klaus Søndermølle Pedersen således: Min kone kom engang hjem fra et hospitalsbesøg med vores søn hvor hun havde talt med en anden kvinde med et alvorligt sygt barn. Den anden kvinde, der var på randen til at give helt op, havde sagt ”Hvorfor er der ingen der fortæller om hvordan det virkeligt er at have et så sygt barn?” Og så gjorde jeg det. Men disse digte er ikke kun for forældrene til det syge barn. Det er til alle, der kommer i kontakt med de sorgtyngede sider af tilværelsen, hos sig selv eller hos nogen i nærheden. Det er en digtsamling, der viser alle siderne af bekymringerne, omsorgen og kampen for livet, fordi et levet liv er det værd. Hvad er levet liv er, dét er et spørgsmål, som Klaus Søndermølle Pedersen, svarer på med sine digte. Klaus Søndermølle Pedersen er økonom, forfatter og far til tre sønner hvoraf den ene er gået bort. Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange er hans første udgivelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793377820
  • Udgivet:
  • 1. Maj 2020
  • Straks på e-mail.

Online pris

Fordelspris

Beskrivelse af Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange

I Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange, skriver forfatter Klaus Søndermølle Pedersen om netop den situation, han bringes i, da han får en handicappet søn, og han liv pludselig handler om at redde hans liv, nogle gange hver dag, nogle gange flere gange om dagen. Kærligheden og sorgen fylder begge stort i denne digtsamling, der både handler om de praktiske detaljer ved at have en søn med et livstruende handicap, men også tager emner op som medlidenhedsdrab og meningen med et menneskeliv.

Klaus Søndermølle Pedersen påstår ikke at komme med svar på, hvad man skal gøre, hvis man har et sygt barn. Udgangspunktet for digtene beskriver Klaus Søndermølle Pedersen således: Min kone kom engang hjem fra et hospitalsbesøg med vores søn hvor hun havde talt med en anden kvinde med et alvorligt sygt barn. Den anden kvinde, der var på randen til at give helt op, havde sagt ”Hvorfor er der ingen der fortæller om hvordan det virkeligt er at have et så sygt barn?” Og så gjorde jeg det.

Men disse digte er ikke kun for forældrene til det syge barn. Det er til alle, der kommer i kontakt med de sorgtyngede sider af tilværelsen, hos sig selv eller hos nogen i nærheden. Det er en digtsamling, der viser alle siderne af bekymringerne, omsorgen og kampen for livet, fordi et levet liv er det værd. Hvad er levet liv er, dét er et spørgsmål, som Klaus Søndermølle Pedersen, svarer på med sine digte.

Klaus Søndermølle Pedersen er økonom, forfatter og far til tre sønner hvoraf den ene er gået bort. Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange er hans første udgivelse.

Brugerbedømmelser af Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gangeFind lignende bøger
Bogen Min situation – og drengen der skulle dø hundrede gange findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.