Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Modne Mænd 1 - Bo Østlund - Bog

- Samtaler om livets patina

Bag om Modne Mænd 1

Aldrig har så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv, som i dette nye værk, som i øjeblikket er udsolgt fra forlaget, men som kan bestilles og købes i forlagets webshop på www.forlaget-heatherhill.dk I Modne Mænd fortæller 24 kendte danske mænd uden filter i samtaler med forfatteren, hvordan livet ser ud efter de 60 år.Det er følsomme og overraskende samtaler om livet, døden, troen, kærligheden, sexlivet, glæden, sorgen, roen, usikkerheden, visdommen, forfængeligheden og forgængeligheden – og alt det andet!Og læserne kommer med på en lytter, mens de modne mænd sætter sig til rette i herreværelsets Chesterfield-sofa og snakker intimt, følsomt og åbent om alt det, mænd aldrig plejer at snakke om.Dette er bogen til alle kvinder og mænd.Årets oplagte fødselsdags- og julegave.Forfatteren Bo Østlund, som har udgivet 20 bøger, er selv årgang 1956, og det 472 sider store værk udgives af Forlaget Heatherhill, som bl.a. stod bag Østlunds anmelderroste bestseller ‘Skilleveje’ i 2006, hvor 28 kendte danskere fortalte om deres barndom.Den nyskabende og innovative bog giver adgang til eksklusivt ekstra-materiale i form af professionelle videoklip fra samtalerne med de medvirkende, som læserne kan se ved at skanne QR-koderne ved hvert kapitel. Bogens deltagere er: Søren Østergaard Allan Olsen Ib Michael Tor Nørretranders Troels Kløvedal Lars Lilholt Flemming Jensen Poul Nesgaard Hans Engell Peter Aalbæk Jensen Peter Larsen Peter Langdal Lars Muhl Asger Reher Viggo Sommer Flemming Pless Henrik Saxgren Henrik Dam Kristensen Peter Schrøder Morten Grunwald Dennis Kristensen Per Larsen Carsten Mørch Pete Repete * Fyens Stiftstidende: **** 'Stor bedrift' Troels Kløvedal: 'En bemærkelsesværdig bog i en tid, hvor alt bare flagrer forbi. En oplagt julegave til voksne, modne og kloge mænd.' Ib Michael: 'Jeg ser viden stikke frem over alt, når jeg bladrer. Jeg er glad for, jeg sagde ja til at deltage.' Jesper Juel, forfatter og familieterapeut: 'Denne bog udgør en danmarkshistorisk milepæl i den danske mands historie.' Allan Olsen: 'Folk som Bo Østlund vil jeg altid respektere.' Flemming Jensen: 'Bo Østlund laver smukke og velredigerede udgivelser på Forlaget Heatherhill, som jeg er glad for at være en del af.'

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788791901966
 • Indbinding:
 • Hardback
 • Sideantal:
 • 472
 • Udgivet:
 • 14. Oktober 2016
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 182x248x36 mm.
 • Vægt:
 • 1128 g.
 • 1-2 hverdage.
 • 13. December 2022
På lager

Online pris

Fordelspris

Anmeldelser af Modne Mænd 1

  Beskrivelse af Modne Mænd 1

  En hudløs ærlig snak fra nogle af Danmarks modne mænd! Snakken består af 24 kendte danske mænd, som med forfatteren, snakker om deres liv og hvordan det ser ud efter 60 års alderen. De modne mænd, tager os gennem nogle følsomme og forfriskende emner om kærligheden, sexlivet, døden, usikkerheden og visdommen som læres gennem livet. Som læser er vi med som lyttere og de modne mænd, sidder i sofaen og snakker åbent om alt det de ellers ikke snakker om i hverdagen. Der er meget at lærer af, visdom er ikke altid nemt at få. Vi burde alle opsøge det, men i den travle hverdag vi alle har, kan det være svært. Modne Mænd er bogen til alle kvinder og mænd! Udover det er det en veloplagt fødselsdags og julegave til en moden mand i dit liv! En innovativ bog som forhåbenligt kan lærer os alle noget, en gang imellem er det sundt, at tage et skridt tilbage og opleve verden gennem en bog. 

  Samtaler om livets patina, med rige og sunde fortællinger, om hvordan de modne mænd oplever deres verden efter mange år. 

  Forlagets beskrivelse af Modne Mænd 1

  Aldrig har så mange mænd fortalt så hudløst ærligt om dem selv og deres liv, som i dette værk.
  I Modne Mænd fortæller 24 kendte danske mænd uden filter i samtaler med forfatteren, hvordan livet ser ud efter de 60 år. Bogen er den første i den store trilogi bestående af tre bøger med ikke færre end 53 medvirkende. I efteråret 2021 udkom 'Modne Mænd 2' og Modne Mænd 3'.
  *

  Alle tre værker er fyldt med følsomme og overraskende samtaler om livet, døden, troen, kærligheden, sexlivet, glæden, sorgen, roen, usikkerheden, visdommen, forfængeligheden og forgængeligheden – og alt det andet!
  Og læserne kommer med på en lytter, mens de modne mænd sætter sig til rette i herreværelsets Chesterfield-sofa og snakker intimt, følsomt og åbent om alt det, mænd aldrig plejer at snakke om.
  Dette er bogen til alle kvinder og mænd.Årets oplagte fødselsdags- og julegave.Forfatteren Bo Østlund, som har udgivet 20 bøger, er selv årgang 1956, og det 472 sider store værk udgives af Forlaget Heatherhill, som bl.a. stod bag Østlunds anmelderroste bestseller ‘Skilleveje’ i 2006, hvor 28 kendte danskere fortalte om deres barndom.
  Den nyskabende og innovative bog giver adgang til eksklusivt ekstra-materiale i form af professionelle videoklip fra samtalerne med de medvirkende, som læserne kan se ved at skanne QR-koderne ved hvert kapitel.

  Bogens deltagere er:

  Søren Østergaard
  Allan Olsen
  Ib Michael
  Tor Nørretranders
  Troels Kløvedal
  Lars Lilholt
  Flemming Jensen
  Poul Nesgaard
  Hans Engell
  Peter Aalbæk Jensen
  Peter Larsen
  Peter Langdal
  Lars Muhl
  Asger Reher
  Viggo Sommer
  Flemming Pless
  Henrik Saxgren
  Henrik Dam Kristensen
  Peter Schrøder
  Morten Grunwald
  Dennis Kristensen
  Per Larsen
  Carsten Mørch
  Pete Repete

  *

  Politiken: *****
  Fyens Stiftstidende: ****
  Kristeligt Dagblad: ****

  Troels Kløvedal: 'En bemærkelsesværdig bog i en tid, hvor alt bare flagrer forbi. En oplagt julegave til voksne, modne og kloge mænd.'

  Ib Michael: 'Jeg ser viden stikke frem over alt, når jeg bladrer. Jeg er glad for, jeg sagde ja til at deltage.'

  Jesper Juel, forfatter og familieterapeut: 'Denne bog udgør en danmarkshistorisk milepæl i den danske mands historie.'

  Allan Olsen: 'Folk som Bo Østlund vil jeg altid respektere.'

  Flemming Jensen: 'Bo Østlund laver smukke og velredigerede udgivelser på Forlaget Heatherhill, som jeg er glad for at være en del af.'

  Brugerbedømmelser af Modne Mænd 1

  • Jan N. 15. November 2021

   Vældig interessant læsning, skal også have 2&3.


  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.