Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mor har en baby inde i maven - Lars Daneskov - E-bog

Bag om Mor har en baby inde i maven

Er det virkelig rigtigt, at babyen ligger inde i maven og tisser i vandet? Er det rigtigt, at babyen har hår over hele kroppen? Og hvorfor er mor pludselig så træt hele tiden og spiser underlige ting? Mor har en baby inde i maven er bogen for barnet, der skal være storebror eller storesøster. Bogen fortæller om alt det uforståelige, skrupskøre og helt fantastiske, der sker uge for uge, når en lillebror eller lillesøster er på vej. Lars Daneskov (f. 1963) er selv far til fire og forfatter til blandt andet bestselleren Far på færde og den prisbelønnede børnebog Tro, håb og gorgonzola. ”OBS! Denne e-bog er udgivet i fixed layout.”

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740033434
  • Udgivet:
  • 27. Juni 2016
  • Straks på e-mail.

Online pris

Beskrivelse af Mor har en baby inde i maven

Er det virkelig rigtigt, at babyen ligger inde i maven og tisser i vandet? Er det rigtigt, at babyen har hår over hele kroppen? Og hvorfor er mor pludselig så træt hele tiden og spiser underlige ting?

Mor har en baby inde i maven er bogen for barnet, der skal være storebror eller storesøster. Bogen fortæller om alt det uforståelige, skrupskøre og helt fantastiske, der sker uge for uge, når en lillebror eller lillesøster er på vej.

Lars Daneskov (f. 1963) er selv far til fire og forfatter til blandt andet bestselleren Far på færde og den prisbelønnede børnebog Tro, håb og gorgonzola.

”OBS! Denne e-bog er udgivet i fixed layout.”

Brugerbedømmelser af Mor har en baby inde i mavenFind lignende bøger
Bogen Mor har en baby inde i maven findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.