Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mumi Huskespil rund - Huskespil

Bag om Mumi Huskespil rund

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med Mumitroldene, som vil vække begejstring hos børnene. Huskespillet kommer i en sød rund æske i smukke grøn/blå farver og med søde brikker formet som skyer. Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet. Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker. Fordele med huskespil: Udvikler og forbedrer barnets logiske sansForbedre observationsevnenStyrker koncentrationsevnenTræner farvegenkendelsen Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling. Velegnet til børn i alderen 3 + år Huskespil – Moomin med 24 søde brikker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • EAN:
  • 5704976071044
  • Udgivet:
  • 4. November 2020
  • 2-4 hverdage.
  • 31. Marts 2023
På lager

Normalpris

Fordelspris

Beskrivelse af Mumi Huskespil rund

At spille huskespil er både sjovt og meget lærerigt. Her får du et hyggeligt huskespil med Mumitroldene, som vil vække begejstring hos børnene.

Huskespillet kommer i en sød rund æske i smukke grøn/blå farver og med søde brikker formet som skyer. Vend to brikker og se, om de matcher. Hvis de er ens, må du beholde parret. Den spiller, som har fleste par til sidst, har vundet.

Spillet er enkelt og nemt at lære, hvilket er ideelt for børn, der skal starte med at spille spil, hvor det er vigtigt med nemme og overskuelige regler og brikker.

Fordele med huskespil:
Udvikler og forbedrer barnets logiske sansForbedre observationsevnenStyrker koncentrationsevnenTræner farvegenkendelsen

Barbo Toys produkter er designet med omsorg her i Danmark og med fokus på bæredygtighed og materialer af høj kvalitet. Vores produkter er designet og fremstillet efter filosofien “lær gennem leg” og understøtter og stimulerer aktivt barnets fantasi og læringsudvikling.

Velegnet til børn i alderen 3 + år

Huskespil – Moomin med 24 søde brikker.

Brugerbedømmelser af Mumi Huskespil rundFind lignende produkter
Produktet Mumi Huskespil rund findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.