dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Myreboet - Jørgen Løvgret - Bog

- Fakta, fantasi og fortælling

Bag om Myreboet

Bogen rummer et væld af positive og kærlige beskrivelser af forfatterens oplevelser de seneste 4-5 år, blandt andet under coronapandemien. Som mange andre nåede han ligeledes at komme ind i en ensomhedskrise, som han straks forsøgte at skrive sig ud af. Han bor meget afsides og tager hver dag en tur til fods rundt i skovene og naturen omkring sig. Når han vender hjem, forsøger han at nedskrive sine oplevelser i små indlæg. Med en positiv fantasi bliver disse notater ofte til små eventyr og korte naturbeskrivelser. Han gør både planter og dyr til små levende væsner, som han kan kommunikere med. Han har ligeledes inkluderet en beskrivelse af et ophold dybt under jorden i en kalkmine i Jylland. Sammen med en kammerat var han næsten begravet med begrænset mulighed for overlevelse. Han leverer ligeledes en masse noter fra sine rejser rundt om i verden, som han ligeledes bearbejder på sin positive måde. Uddrag af bogen Han havde foreslået, at de sammen skulle vælge en stjerne, som skulle være deres fælles. Det skulle være stjernen, som de sammen eller hver for sig altid kunne genkende. Den skulle være deres personlige ledestjerne. Sammen fandt de en, der lå på venstre side af Nordstjernen på den store stjernefyldte himmel. Den skulle være deres, besluttede de. Den skulle være forbindelsen mellem dem, hvis der skete noget med en af dem. De kunne jo ikke regne med, at de altid ville få lov til at følges ad. På denne stjerne kunne de måske mødes igen i fantasien. Dette havde hun sikkert allerede glemt. Det var jo begrænset, hvor meget hendes syge hjerne nu kunne rumme. Hendes sygdom begrænsede jo hendes hjernekapacitet. Om forfatteren Forfatteren startede sit samarbejde med forlaget med tre kunstbøger om sit forhold til malerne van Gogh, Renoir og Cézanne. Så blev det til fem romaner om livet i Provence. Dernæst beskrivelser af sine lange ophold i Afrika, Østtyskland og Procence. Resten af hans produktion er kærlighedsromaner, hvor han med et varmt hjerte fletter det hele sammen.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788776086022
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 246
 • Udgivet:
 • 19. Januar 2024
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 147x212x20 mm.
 • Vægt:
 • 363 g.
 • dk-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   dk-flag
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 16. April 2024

Beskrivelse af Myreboet

Bogen rummer et væld af positive og kærlige beskrivelser af forfatterens oplevelser de seneste 4-5 år, blandt andet under coronapandemien. Som mange andre nåede han ligeledes at komme ind i en ensomhedskrise, som han straks forsøgte at skrive sig ud af. Han bor meget afsides og tager hver dag en tur til fods rundt i skovene og naturen omkring sig. Når han vender hjem, forsøger han at nedskrive sine oplevelser i små indlæg. Med en positiv fantasi bliver disse notater ofte til små eventyr og korte naturbeskrivelser. Han gør både planter og dyr til små levende væsner, som han kan kommunikere med. Han har ligeledes inkluderet en beskrivelse af et ophold dybt under jorden i en kalkmine i Jylland. Sammen med en kammerat var han næsten begravet med begrænset mulighed for overlevelse. Han leverer ligeledes en masse noter fra sine rejser rundt om i verden, som han ligeledes bearbejder på sin positive måde.

Uddrag af bogen
Han havde foreslået, at de sammen skulle vælge en stjerne, som skulle være deres fælles. Det skulle være stjernen, som de sammen eller hver for sig altid kunne genkende. Den skulle være deres personlige ledestjerne. Sammen fandt de en, der lå på venstre side af Nordstjernen på den store stjernefyldte himmel. Den skulle være deres, besluttede de. Den skulle være forbindelsen mellem dem, hvis der skete noget med en af dem. De kunne jo ikke regne med, at de altid ville få lov til at følges ad. På denne stjerne kunne de måske mødes igen i fantasien. Dette havde hun sikkert allerede glemt. Det var jo begrænset, hvor meget hendes syge hjerne nu kunne rumme. Hendes sygdom begrænsede jo hendes hjernekapacitet.

Om forfatteren
Forfatteren startede sit samarbejde med forlaget med tre kunstbøger om sit forhold til malerne van Gogh, Renoir og Cézanne. Så blev det til fem romaner om livet i Provence. Dernæst beskrivelser af sine lange ophold i Afrika, Østtyskland og Procence. Resten af hans produktion er kærlighedsromaner, hvor han med et varmt hjerte fletter det hele sammen.

Brugerbedømmelser af MyreboetGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.