Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Nedbrud af Don Winslow

Nedbrud - E-bog

Bag om Nedbrud

Nedbrud ”Seks fortællinger, der gør så ondt og så godt i hænderne på en hårdtslående krimipoet. Suverænt underholdende og en virkelig velskrevet genistreg.” - Thomas Rydahl, forfatter til bl.a. Eremitten og De tre paver Uanset hvordan man kommer ind i denne verden, kommer man ud nedbrudt … I seks intense fortællinger vender Don Winslow endnu engang blikket mod temaer, der har været gennemgående i hans anmelderroste værker – forbrydelse, korruption, hævn, retfærdighed, tab, forråelse, skyld og forløsning. Nogle karakterer er velkendte, andre er nye, men fælles for dem alle er, at de er fortabte sjæle, der driver uden lys på det moderne Amerikas mørke hovedvej. I Nedbrud skaber Winslow en verden af internationale tyve og de usleste gadeforbrydere, målrettede betjente og udslidte privatdetektiver, narkohandlere og statsmyndigheder, dusørjægere og flygtninge. Historierne udspiller sig i New Orleans og på Hawaii, i det sydlige Californien og i Texas, og hver enkelt af dem afspejler Winslows helt særlige blanding af indsigt, menneskekærlighed, humor, drama og fuldendt litterært håndværk. Med Nedbrud har Don Winslow skabt en kraftfuld, gribende samling af fortællinger, der viser forfatteren, når han er allerbedst, mest nervepirrende og aldeles hjerteskærende.    

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9789150792775
  • Udgivet:
  • 1. Juni 2020
  • 131,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 30%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 114,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Nedbrud
Nedbrud
”Seks fortællinger, der gør så ondt og så godt i hænderne på en hårdtslående krimipoet. Suverænt underholdende og en virkelig velskrevet genistreg.”

- Thomas Rydahl, forfatter til bl.a. Eremitten og De tre paver



Uanset hvordan man kommer ind i denne verden, kommer man ud nedbrudt …






I seks intense fortællinger vender Don Winslow endnu engang blikket mod temaer, der har været gennemgående i hans anmelderroste værker – forbrydelse, korruption, hævn, retfærdighed, tab, forråelse, skyld og forløsning. Nogle karakterer er velkendte, andre er nye, men fælles for dem alle er, at de er fortabte sjæle, der driver uden lys på det moderne Amerikas mørke hovedvej.



I Nedbrud skaber Winslow en verden af internationale tyve og de usleste gadeforbrydere, målrettede betjente og udslidte privatdetektiver, narkohandlere og statsmyndigheder, dusørjægere og flygtninge. Historierne udspiller sig i New Orleans og på Hawaii, i det sydlige Californien og i Texas, og hver enkelt af dem afspejler Winslows helt særlige blanding af indsigt, menneskekærlighed, humor, drama og fuldendt litterært håndværk.



Med Nedbrud har Don Winslow skabt en kraftfuld, gribende samling af fortællinger, der viser forfatteren, når han er allerbedst, mest nervepirrende og aldeles hjerteskærende.







Brugerbedømmelser af Nedbrud


Find lignende bøger
Bogen Nedbrud findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.