Vi bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Noget frygteligt er altid lige ved at ske - Lars Kramhøft - E-bog

Bag om Noget frygteligt er altid lige ved at ske

"Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dødsens alvorlig fortælling fuld af sort humor. Det er historien om en ung mand, som flytter hjemmefra for at starte på sin drømmeuddannelse, fuld af forventninger til fremtiden og ikke mindst kærligheden. Men hverken livet, uddannelsen eller forholdet til pigerne bliver som forventet, for det er svært at finde kærlighed i en verden præget af benhård konkurrence og konstante krav om at præstere. Mens fortællerens følelser af ensomhed og fremmedgørelse vokser, begynder døden at hviske ham i øret. Langsomt synker han ned i en angstfyldt depression, som der kun ser ud til at være én vej ud af ... "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dybt personlig fortælling i tegnet form. Om venskab, sex og ungemænd fuld af sprængfarlig vrede.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788771761351
 • Udgivet:
 • 5. Februar 2021
 • Straks på e-mail.

Normalpris

Fordelspris

Anmeldelser af Noget frygteligt er altid lige ved at ske

  Beskrivelse af Noget frygteligt er altid lige ved at ske

  "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dødsens alvorlig fortælling fuld af sort humor.
  Det er historien om en ung mand, som flytter hjemmefra for at starte på sin drømmeuddannelse, fuld af forventninger til fremtiden og ikke mindst kærligheden.
  Men hverken livet, uddannelsen eller forholdet til pigerne bliver som forventet, for det er svært at finde kærlighed i en verden præget af benhård konkurrence og konstante krav om at præstere.
  Mens fortællerens følelser af ensomhed og fremmedgørelse vokser, begynder døden at hviske ham i øret. Langsomt synker han ned i en angstfyldt depression, som der kun ser ud til at være én vej ud af ...
  "Noget frygteligt er altid lige ved at ske" er en dybt personlig fortælling i tegnet form. Om venskab, sex og ungemænd fuld af sprængfarlig vrede.

  Forlagets beskrivelse af Noget frygteligt er altid lige ved at ske

  Statistikker fortæller os, at hver femte-sjette dansker på et eller andet tidspunkt i deres liv lider af klinisk depression.
  Forfatteren og tegneren Lars Kramhøft skildrer i sin grafiske fortælling ”Noget frygteligt er altid lige ved at ske” en ung mands sygdomsforløb fra de begyndende symptomer til en kortvarig indlæggelse. Rammen om fortællingen er hans forhold til forældre, kæreste og – frem for alt – andre mænd, og belyser, hvordan det generelt er som ung mand at være særligt følsom og skrøbelig i vor tids samfund.
  Hvordan opleves det egentlig at være deprimeret?
  Selv om vi ved, at depression i en vis grad er bestemt af generne, mener Kramhøft alligevel, at der er sociale og strukturelle problemer, som fortjener at blive belyst, f.eks. samfundets krav om konstant tilpasning, effektivitet og robusthed.
  ”Noget frygteligt er altid lige ved at ske” pointerer desuden, at også kønsroller spiller en vigtige rolle i forhold til depression og angst. Som det vises via fortællingens hovedperson, er mænd traditionelt dårlige til at søge hjælp og italesætte følelser som sorg og mindreværd, og i stedet kommer deres problemer ofte til udtryk i form af en usund mande-kultur, depression, alkohol -og stofmisbrug og i sidste ende i en selvmordsstatistik, hvor mænd tegner sig for et dobbelt så højt antal selvmord som kvinder.
  ”Noget frygteligt er altid lige ved at ske” debatterer de forhold, der gør sig gældende for skaberen selv og dem, som har sygdommen inde på livet.
  Lars Kramhøft (født 1984) er uddannet som bachelor i karakteranimation fra The Animation Workshop i 2010 og har siden arbejdet inden for visuel historiefortælling i form af illustration, børnebøger og tegneserier

  Brugerbedømmelser af Noget frygteligt er altid lige ved at ske

  • Bente O. 18. Juni 2020

   Super god, fedt med gode tegninger og ting at grine af til trods for de alvorlige emner. Rigtig god for unge der tumler med lignende problemer.


  Find lignende bøger
  Bogen Noget frygteligt er altid lige ved at ske findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.