Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) af Rene Redzepi

Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) - Bog

Bag om Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)

The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579657185
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 440
  • Udgivet:
  • 8. Oktober 2018
  • Størrelse:
  • 198x259x46 mm.
  • Vægt:
  • 1174 g.
  • 280,95 kr.
  • 39,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • 5-9 hverdage
  • 28. Januar 2021
Eller spar samlet 35% som medlem
  • 228,95 kr.
  • 39,95 kr.

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Rene Redzepi
Vis alle titler
Beskrivelse af Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)
The world's most influential chef redefines the possibilities of a restaurant cookbook by sharing new techniques for fermentation--the "secret sauce" behind every dish at Noma, the world's leading restaurant, and one of the most important food topics today--and offering revolutionary knowledge and original recipes for home cooks and professional c
Brugerbedømmelser af Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor)


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Noma Guide to Fermentation (Foundations of Flavor) findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.