Markedets billigste bøger
Dag-til-dag levering
Om at skrive på universitetet af Bente Kristiansen

Om at skrive på universitetet - E-bog

Bag om Om at skrive på universitetet

For en stor gruppe studerende er det et mysterium, hvordan man skriver gode faglige tekster på universitetet. For en stor gruppe undervisere er det tilsvarende et mysterium, hvordan det kan være så svært at gøre det. "Om at skrive på universitetet" handler om de vanskeligheder, studerende typisk har med akademisk skriftlighed, og om skriftlige læringsaktiviteter, der kan hjælpe dem med at opklare mysteriet. Bogens hovedpointe er, at akademiske fags skriftlige udtryk hænger nøje sammen med de specifikke fags tænkning og deres argumentations- og arbejdsform, og at den faglige undervisning derfor i langt højere grad bør inkludere skriftlige læringsaktiviteter. Løsningen ligger i klart og tydeligt at få ekspliciteret fagets særlige måde at arbejde på over for de studerende. Bogen giver en lang række konkrete eksempler på hvordan. Dét skal man som underviser ikke være ekspert i tekster for at gøre; man skal ‘blot’ være ekspert inden for sit fag. "Om at skrive på universitetet" henvender sig til undervisere på højere læreanstalter, som ønsker større indsigt i de vanskeligheder, de studerende har med at producere faglige tekster, og i de muligheder, der ligger i at inkludere skriftlige læringsaktiviteter i den faglige undervisning. Bente Kristiansen er ph.d. og læringskonsulent ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet. Hun har mange års erfaring som underviser, censor og læringskonsulent ved Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Københavns Universitet – samt som skrivekonsulent for studerende.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740833737
  • Udgivet:
  • 1. Juli 2021
  • 118,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
  • Straks på e-mail
Eller spar samlet 31%
og få fri lytning og læsning oveni
  • 101,95 kr.

Forudsætter Tales Premium (ingen binding)
14 dage gratis og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Om at skrive på universitetet
For en stor gruppe studerende er det et mysterium, hvordan man skriver gode faglige tekster på universitetet. For en stor gruppe undervisere er det tilsvarende et mysterium, hvordan det kan være så svært at gøre det.

"Om at skrive på universitetet" handler om de vanskeligheder, studerende typisk har med akademisk skriftlighed, og om skriftlige læringsaktiviteter, der kan hjælpe dem med at opklare mysteriet.

Bogens hovedpointe er, at akademiske fags skriftlige udtryk hænger nøje sammen med de specifikke fags tænkning og deres argumentations- og arbejdsform, og at den faglige undervisning derfor i langt højere grad bør inkludere skriftlige læringsaktiviteter. Løsningen ligger i klart og tydeligt at få ekspliciteret fagets særlige måde at arbejde på over for de studerende. Bogen giver en lang række konkrete eksempler på hvordan. Dét skal man som underviser ikke være ekspert i tekster for at gøre; man skal ‘blot’ være ekspert inden for sit fag.

"Om at skrive på universitetet" henvender sig til undervisere på højere læreanstalter, som ønsker større indsigt i de vanskeligheder, de studerende har med at producere faglige tekster, og i de muligheder, der ligger i at inkludere skriftlige læringsaktiviteter i den faglige undervisning.

Bente Kristiansen er ph.d. og læringskonsulent ved Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet. Hun har mange års erfaring som underviser, censor og læringskonsulent ved Roskilde Universitet, Syddansk Universitet og Københavns Universitet – samt som skrivekonsulent for studerende.
Brugerbedømmelser af Om at skrive på universitetet


Find lignende bøger
Bogen Om at skrive på universitetet findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.