Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering
Opdagelsesrejsen af Erik Stinus

Opdagelsesrejsen - Lydbog

Bag om Opdagelsesrejsen

Arvind er en ung, indisk mand, som rejser ud i verden for at opdage. Hjemme venter hans familie og hans forlovede, som han endnu ikke har mødt. Destinationen er Danmark, hvor han skal bo på en gård hos en solid, grundtvigiansk familie. Undervejs lærer Arvind en masse - og især at man aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse ... "I afskedens time gjorde Ayás hånd krav på at være, hvad den aldrig havde været, hans barnepiges hånd. Eller var det Miras hånd, og forvekslede hun ham med Krishna? Forhåbentlig var der ingen som bemærkede den hånd. Forhåbentlig kunne heller ingen se på ham, at han var bange. At den forestående rejse syntes ham en forvisningsstraf, en tid hyllet i mørke, og hinsides hvad? At han var mørkeræd, altid havde været mørkeræd, kun spillet rollen som den tapre." Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien, hvor han desuden mødte sin hustru. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfattere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788726057126
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 5. Juli 2018
 • Oplæser:
 • Søren Elung Jensen
 • 65,95 kr.
Betal med Dankort på Tales.dkBetal med Visa eller Visa Electron på Tales.dkBetal med Mastercard på Tales.dkBetal med MobilePay på Tales.dk
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 34% som medlem
 • 56,95 kr.
 • 12,05 kr. (34%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Beskrivelse af Opdagelsesrejsen
Arvind er en ung, indisk mand, som rejser ud i verden for at opdage. Hjemme venter hans familie og hans forlovede, som han endnu ikke har mødt. Destinationen er Danmark, hvor han skal bo på en gård hos en solid, grundtvigiansk familie. Undervejs lærer Arvind en masse - og især at man aldrig bliver færdig med at gå på opdagelse ...

"I afskedens time gjorde Ayás hånd krav på at være, hvad den aldrig havde været, hans barnepiges hånd. Eller var det Miras hånd, og forvekslede hun ham med Krishna? Forhåbentlig var der ingen som bemærkede den hånd. Forhåbentlig kunne heller ingen se på ham, at han var bange. At den forestående rejse syntes ham en forvisningsstraf, en tid hyllet i mørke, og hinsides hvad? At han var mørkeræd, altid havde været mørkeræd, kun spillet rollen som den tapre."

Erik Stinus (1934-2009) var en dansk forfatter, digter, oversætter, redaktør, og anmelder. Som ung gjorde Erik Stinus tjeneste i handelsflåden og fik i den forbindelse lejlighed til at besøge Aden, Pakistan og Indien, hvor han desuden mødte sin hustru. Erik Stinus debuterede i 1958 med digtsamlingen "Grænseland". Sidenhen fulgte en omfattende produktion, af og til i samarbejde med andre forfattere. Erik Stinus er gentagne gange blevet hædret for sit forfatterskab. I 1979 modtog han Kritikerprisen, i 1981 fik han overrakt Gelsted-Kirk-Scherfig-prisen, i 2005 blev han hædret med Drassows Legat foruden arbejds- og rejselegater fra Statens Kunstfond samt den livsvarige kunstnerydelse.
Brugerbedømmelser af Opdagelsesrejsen


Find lignende bøger
Bogen Opdagelsesrejsen findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.